τσαρλυ προγνωστικα 210524

Δείτε τις επιλογές που ξεχώρισε για παμε στοιχημα ο Τσάρλυ για την Τρίτη (21/05)!

Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως στην εντός έδρας ήττα με 1-2 απο την Μίντιλαντ η Κοπεγχάγη έχασε το πρωτάθλημα. Βρίσκεται με ένα παιχνίδι λιγότερο στο -4 απο τις Μπρόντμπι, Μίντιλαντ.

Άαρχους – Κοπεγχάγη

Μονόπλευρο κίνητρο

Αν κερδίσει λοιπόν σήμερα στην έδρα της Άαρχους, θα μειώσει την διαφορά στον ένα βαθμό και θα ελπίζει να δεχτεί κάποιο δώρο την τελευταία αγωνιστική. Η Μπρόντιμπι παίζει εντός με την Άαρχους, η Μίντιλαντ εντός με την Σίλκεμποργκ. Δύσκολο να γκελάρουν και οι δύο. Η Κοπεγχάγη πάντως θα κερδίσει και με την δεύτερη θέση καλύτερο Ευρωπαϊκό εισιτήριο.  Θα ψάξει για δύο νίκες και θα περιμένει να δει τι θα γίνει την τελευταία αγωνιστική. Σήμερα δίνει το παιχνίδι που χρωστάει απέναντι στην Άαρχους και θα προσπαθήσει να μειώσει την διαφορά στον 1 βαθμό ώστε την τελευταία αγωνιστική να εξαντλήσει τις ελπίδες της. Η Άαρχους απο την στιγμή που έχασε στον τελικό κυπέλλου μοιάζει να έχει σβήσει τις μηχανές, στην bet365 το διπλό με over 1,5 στο 1,62.

Ροντέ – Παρί

Μπαράζ ανόδου

Στην Γαλλία έχουν περίεργο σύστημα, στα μπαράζ ανόδου. Η 4η δίνει εντός έδρας μονό παιχνίδι με την 5η και ο νικητής πηγαίνει στην έδρα της 3ης στην βαθμολογία, σε μονό παιχνίδι.

Η νικήτρια ομάδα που θα προκύψει από αυτή την διαδικασία, θα παίξει διπλά παιχνίδια με την 16η στην βαθμολογία της πρώτης κατηγορίας. Αυτή η περίεργη διαδικασία ξεκινά σήμερα, με το παιχνίδι Ροντέζ-Παρί και ο νικητής την Παρασκευή θα αγωνιστική στην έδρα της Σεντ Ετιέν. Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα πάει σε μάχες με την Μετς. Σήμερα η Ραντέζ, υποδέχεται την Παρί. Έμπειρη σε αυτή την διαδικασία η Παρί, έχει παίξει 4 φορές στα τελευταία 6 χρονια στα μπαράζ. Θα δώσει μάχη για αποτέλεσμα, το Χ2Δ πληρώνει και το ενδεχόμενο παράτασης. Το Χ2Δ στο 1,55.

Προγνωστικά Στοιχήματος