τσαρλυ προγνωστικα 150524

Δείτε τα προγνωστικα στοιχημα του Τσάρλυ για την Τετάρτη (15/05)!

Έχουμε μάχες για την παραμονή στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Τελευταίες αγωνιστικές είμαστε, θα υπάρξουν πολλά σενάρια. Κάποια θα επιβεβαιωθούν, κάποια όχι. Σε κάθε περίπτωση στο τέλος δεν γίνεται να μην ακολουθήσεις το κίνητρο.

Σεβίλλη – Κάντιθ

Μέλος της διοίκησης της Σεβίλλης μέχρι το 2014 ο ιδιοκτήτης της Κάντιθ

Γράφω καιρό πως μπορεί βαθμολογικά η Κάντιθ να έχει απόσταση απο τις Θέλτα, Βαγιεκάνο, Μαγιόρκα που πρέπει να κυνηγήσει για να καταφέρει να βάλει μία από αυτές από κάτω της, υπάρχει όμως η συζήτηση πως στο τέλος μπορεί να κάνει 4/4. Η πρώτη νίκη επι της Χετάφε ήρθε με 1-0. Σήμερα είναι το θεωρητικά πιο κομβικό παιχνίδι. Ο Πελεγκρίνο, το είπε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, αν κερδίσουμε θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα, μπορεί και να προλαβαίνουμε να σωθούμε. Η Κάντιθ παίζει στην έδρα της Σεβίλλης, με μία ομάδα που παραδοσιακά διατηρεί φιλικές σχέσεις. Ο ιδιοκτήτης μάλιστα της Κάντιθ Μανουέλ Βιθκαΐνο, ήταν μέχρι το 2014 στο ΔΣ της Σεβίλλης και διατηρεί άριστες σχέσεις με τον σύλλογο. Μάλιστα η Σεβίλλη φροντίζει πολύ συχνά να δίνει δανεικούς παίκτες στην Κάντιθ. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα κάνουν οι παίκτες του Φλόρες, που ζήτησε σοβαρότητα, όμως στην Λα Λίγκα τις τελευταίες αγωνιστικές έχουν γίνει και χειρότερα από το να χάσει η Σεβίλλη εντός απο την Κάντιθ. Το διπλό σε πτώση απο το 4,20 βρίσκεται στο 3,75 στην bet365.

Ράγιο Βαγιεκάνο – Γρανάδα

Με νίκη καθαρίζει

Η Βαγιεκάνο βρίσκεται στους 35 βαθμούς και με νίκη σήμερα επι της ουραγού Γρανάδα, εξασφαλίζει την παραμονή. Φτάνει στους 38 βαθμούς και ακόμη και να κερδίσει και τα τρία παιχνίδια η Κάντιθ, θα χρειαστεί να καλύψει και ένα χάντικαπ 9 γκολ για να έχει την ισοβαθμία κάτι που φαντάζει αδύνατο για μία ομάδα που σκοράρει με το σταγονόμετρο. Η Ράγιο πήρε χρυσό βαθμό στο Μεστάγια και έχει τον ιδανικό αγώνα, για να μην χρειαστεί να κοιτάξει ξανά πίσω της. Με την αδιάφορη Γρανάδα στο γήπεδο της. Ο προπονητής της αδιάφορης Γρανάδα έχει περάσει τρεις φορές απο την Ράγιο. Προπονητής της δεύτερης ομάδας απο το (2007-10) και της πρώτης ομάδας (2010-12, 2016). Μετά μάλιστα και την άνοδο το 2011. Ο άσος στο 1,57.

Προγνωστικά Στοιχήματος