τσαρλυ προγνωστικα 111223

Τα προγνωστικά στοιχήματος του Τσάρλυ για τα παιχνίδια της Δευτέρας (11/12).

Έχω γράψει πολλές φορές για την Θέλτα. Υπάρχει σοβαρό θέμα αποτελεσματικότητας. Έχει να κερδίσει από την 1η Σεπτέμβρη, βρίσκεται στην 18η θέση, στο -4 απο την σωτηρία, παρότι βάση xgoals θα έπρεπε να βρίσκεται στην 9η.

Βαγιεκάνο – Θέλτα

Χρειάζεται απεγνωσμένα βαθμούς η Θέλτα

Δεν υπάρχει καμία ομάδα, στα μεγάλα πρωταθλήματα, που να έχει μαζέψει τόσους λιγότερους βαθμούς, από ότι αξίζει βάση των xpoints. Μιλάμε για 12,33 λιγότερους βαθμούς, η Θέλτα εχει 9 βαθμούς και βάση των xgoals αξιζε να έχει 21,33. Αυτή η πραγματικότητα είναι που κάνει την διοίκηση να στηρίζει τον Μπενίτεθ παρότι τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά. Η λογική λέει πως κάποια στιγμή, θα γυρίσει, συνήθως έτσι γίνεται. Πιθανότατα ένα εκτός έδρας παιχνίδι, με μία ομάδα που είναι άνετη βαθμολογικά και δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, να είναι το ιδανικό για να έρθει μία νίκη, μετά από τρεις μήνες. Σε κάθε περίπτωση το κίνητρο της Θέλτα, είναι τεράστιο, στο 1,50 να πάρει αποτέλεσμα.

Έμπολι – Λέτσε

Το σερί της Λέτσε

Η Έμπολι χρειάζεται να αξιοποιήσει την παράδοση που έχει απέναντι στην Λέτσε, για να πάρει σημαντική ανάσα και να βγει μετά από καιρό από την επικίνδυνη ζώνη. Η Λέτσε όμως, το τελευταίο διάστημα, έχει βελτιωθεί σημαντικά επιθετικά. Μετρά ένα πρόσφατο ρεκόρ 6/7 Goal Goal, έχει σε τρομερή κατάσταση τον Αλγερινό εξτρέμ, Λαμέκ Μπαντά, θα βρει χώρους και θα δημιουργήσει συνθήκες για να αξιοποιήσει το ρίσκο που θα πρέπει να πάρει η Έμπολι. Το Goal Goal στο 1,90.

Προγνωστικά Στοιχήματος