τσαρλυ προγνωστικα 06-01-2024

Τα προγνωστικα στοιχηματος του Τσάρλυ για τα παιχνίδια του Σαββάτου 06/01!

Η Ίντερ έπαιξε άσχημα στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, πλήρωσε την απουσία του Λαουτάρο και άφησε δύο σημαντικούς βαθμούς στην Γένοβα.

Η Γιουβέντους, μπορεί να μην πείθει όμως κερδίζει όλα τα παιχνίδια στο όριο και έχει ένα σοβαρό πλεονέκτημα, για την μάχη του πρωταθλήματος, δεν έχει Ευρώπη.

Ίντερ – Βερόνα

Δεν βλεπόταν η Βερόνα

Στο τέλος, αν είναι κοντά, ασφαλώς και θα γίνει επικίνδυνη. Σε κάθε περίπτωση, υποδέχεται την Βερόνα σε μία βατή αναμέτρηση που έρχεται μετά από γκέλα. Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς η Βερόνα, δεν βλεπόταν και έχασε δίκαια με 0-1 απο την Σαλερνιτάνα. Δεν δείχνει ικανή, να βάλει το παραμικρό ζόρι, στην Ίντερ. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1,57.

Φροζινόνε – Μόντσα

Τους κάνει ισοπαλίες, ένα επίπεδο πάνω η Μόντσα

Φροζινόνε και Μόντσα, έχουν βρει ένα μαξιλάρι ασφαλείας. Η Φροζινόνε βρίσκεται στο +5 από την 18η θέση, η Μόντσα στο +7. Αμφότερες οι δύο ομάδες παρουσιάζουν μία εικόνα που μοιάζει να εξασφαλίζει πως θα βάλουν στο τέλος σίγουρα τρεις απο κάτω τους, η αλήθεια είναι πως η Μόντσα, μπορεί να κοιτάξει και λίγο πιο ψηλά.

Προέρχεται από την λευκή ισοπαλία στην έδρα της Νάπολι, την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Ίντερ και γίνεται κατανοητό, πως για να μείνει σε επαφή με τις μεσαίες θέσεις, θα πρέπει κάτι να πάρει από την έδρα της Φροζινονε. Μοιάζει με ένα παιχνίδι που την ισοπαλία, θα την αγόραζαν και οι δύο, αν το παιχνίδι ξεφύγει, πιο εύκολο είναι να το κερδίσει η Μόντσα. Το Χ2Δ στο 1,50.

Σασουόλο – Φιορεντίνα

Ζευγάρι που φέρνει πάντα Goal Goal

Το παρολί, θα κλείσει με ένα σημείο παράδοσης. Δεν είναι εύκολο πέρασμα η Σασουόλο για την Φιορεντίνα.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι όμως, βγάζει μόνιμα το Goal Goal. Μιλάμε για 8 σερί αγώνες, των δύο ομάδων ανεξαρτήτου έδρας, για 5 συνεχόμενους με γηπεδούχους την Σασουόλο. Χωρίς πολλές αναλύσεις, το Goal Goal προσφέρεται σε απόδοση 1,60.

Προγνωστικά Στοιχήματος