τσαρλυ προγνωστικα 1806

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος που ξεχώρισε ο Τσάρλυ από τα παιχνίδια του EURO 2024 για την Τρίτη 18/06!

Τουρκία – Γεωργία

Οι Γεωργιανοί θα επιλέξουν ένα σχέδιο που μοιάζει με αυτό που απέκλεισε την Εθνική μας

Με πολύ αμυντικούς προσανατολισμούς

Ο Σανιόλ έχει δέσει την ομάδα του μέσα από ένα καθαρό 5-3-1-1 και θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να ψάξει το γκολ, απο κάποιο μαγικό του Κβαρατσχέλια. Οι Τούρκοι είναι το φαβορί, όμως περιμένω να έχουν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είδαμε και απέναντι στην Εθνική μας, πόσο δύσκολο είναι να βρεις χώρους στην άμυνα της Γεωργίας. Υπάρχει και η πολύ πιθανή περίπτωση να πέσουν στην παγίδα που πέσαμε εμείς στην Τιφλίδα και να πάμε σε παιχνίδι υπομονής, ψάχνοντας την νίκή στο όριο. Πιστεύω πως δύσκολα με τον συντηρητικό τρόπο που παίζει η Γεωργία, θα ανοίξει το παιχνίδι. Το under 2,5 στην bet365 προσφέρεται στο 1,82.

Πορτογαλία – Τσεχία

Οι Πορτογάλοι έχουν πλούσιο ταλέντο και ελπίζουν πως ο Μαρτίνεθ θα το αξιοποιήσει καλύτερα σε σχέση με τις επιλογές που έκανε ο Σάντος στις τελευταίες τρεις διοργανώσεις. Είναι μία πραγματικότητα πως η Πορτογαλία χρειαζόταν μία αλλαγή, ο Σάντος στα τελευταία τουρνουά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το σπουδαίο ταλέντο που είχε στα χέρια του.

Μετατρέπεται απο 4-3-3, σε 4-2-3-1

Οι Μπερνάντο Σίλβα, Φερνάντες, ο Λεάο στο πρόσφατο Μουντιάλ δεν βρήκαν τους ρόλους που θα τους επιτρέπει να αναδείξουν το ταλέντο τους. Ο Μαρτίνεθ, φαίνεται να αφήνει πίσω του το αγαπημένο του 3-4-3 και να καταλήγει σε ένα καθαρό 4-3-3 που με τον Μπρούνο Φερνάντες να πηγαίνει στην θέση δέκ θα μετατρέπεται σε 4-2-3-1. Με τον Λεάο εξτρέμ, τον Μπερνάντο Σίλβα να ξεκινά απο δεξιά και τον Κριστιάνο στην επίθεση, ασφαλώς θα μπορέσουν να φτιάξουν σπουδαία πράγματα και να ανοίξουν το σφιχτό 3-5-2 των Τσέχων. Ξεκάθαρο φαβορί, η Εθνική Πορτογαλίας στο 1,54 να ξεκινήσει με νίκη στην διοργάνωση.

Προγνωστικά Στοιχήματος