τσαρλυ προγνωστικα 3005

Δείτε τα προγνωστικά που ξεχώρισε από το κουπόνι για στοιχημα της Πέμπτης (30/05) ο Τσάρλυ!

Στο πέμπτο κριτήριο ισοβαθμίας, κρίθηκε η συμμετοχή της Μετς στα μπαραζ. Στην πράξη γλίτωσε για ένα γκολ η για ένα δοκάρι αν θέλετε. Η Λοριάν την τελευταία αγωνιστική κέρδισε 5-0 την Κλερμόν η Μετς έχασε 0-2 απο την Παρί. Για ένα γκολ δεν πρόλαβε η Λοριάν να προσπεράσει και να φτάσει αυτή στα μπαράζ, με την Παρί να έχει δοκάρι στις καθυστερήσεις.

Σεντ Ετιέν – Μετς

Η Σεντ Ετιέν, κατέκτησε την τρίτη θέση στην δεύτερη κατηγορία και πέρασε εύκολα στο πρώτο μπαράζ κερδίζοντας την Ροντέζ με 2-0. Ένα τεράστιο μέγεθος έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στο Σαμπιονά, θα ήταν σπουδαίο για το πρωτάθλημα, είναι πληγή η απώλεια της Σεντ Ετιέν αλλά και της Μπορντό. Οι Στεφανουά, έχουν την δυνατότητα να επιστρέψουν.

Ο αντίπαλος τους, μία σκληρή αμυντική και ψηλό αταλάντη ομάδα. Ασφαλώς και μπορεί να τα καταφέρει, μπροστά σε ένα πολύ θερμό κοινό 40 χιλιάδων θεατών.  Ο Γεωργιανός Μικουέτζε είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Μετς, αν τον αντιμετωπίσει, θα κρατήσει άνετα το μηδέν και θα ψάξει για προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Ο άσος στην bet365 βρίσκεται σε απόδοση 2,08.

Προγνωστικά Στοιχήματος