τσαρλυ προγνωστικα 0401

Τα προγνωστικα παμε στοιχημα του Τσάρλυ για τα παιχνίδια της Πέμπτης 04/01!

H Οσασούνα ξεκίνησε την αγωνιστική στην 12η θέση. Ο Αρασάτε, βλέπει τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με την αδύναμη Αλμερία και την Χετάφε, σαν ευκαιρία, να κερδίσει έδαφος και να φθάσει στην πρώτη δεκάδα, που είναι και ο φετινός στόχος του συλλόγου.

Οσασούνα – Αλμερία Προγνωστικά

Έχει αποδεχτεί την μοίρα της

Η φετινή χρονιά δεν είναι ανάλογη, με τις δύο προηγούμενες όμως παραμένει σε πιο υψηλό επίπεδο, απο ομάδες που παίζουν για την παραμονή τους. Η Αλμερία, μοιάζει σαν να έχει αποδεχτεί την μοίρα της. Ο  Γκαριτάνο δεν κατάφερε να της αλλάξει την ιστορία. Την ανέλαβε  στις αρχές του Οκτώβρη, μετά από ένα αρνητικό ρεκόρ 0-3-6 και στα χέρια του, τα πράγματα πήγαν λίγο χειρότερα.

Σε 9 παιχνίδια αυτός, πήρε δύο αντί για τρεις βαθμούς που είχε ο προκάτοχος του. Στην συνέχεια, η Αλμερία υποδέχεται την Χιρόνα και μετά πηγαίνει Μπερναμπέου, μοιάζει σαν να έχει ήδη χαιρετίσει.  Η Οσασούνα κρατά το μηδέν σε αυτά τα παιχνίδια και μπορεί και τα κερδίζει. Ο άσος στο 1,72.

Ατρόμητος – Κηφισιά Προγνωστικά

Το εντυπωσιακό ρεκόρ του Ίλιτς

Η Κηφισιά κέρδισε με 4-2 στην πρεμιέρα του Δανού Ντέβιντ Νίλσεν, δεν σταμάτησε να μετράει απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τεράστια η διαφορά ποιότητας και η προσπάθεια του Δανού τεχνικού να παίξουν πιο επιθετικά, έμοιαζε καταδικαστική. Ταπεινωτικό το τελικό 0-6, λογικό με βάση την εικόνα του αγώνα. Ο Ατρόμητος μεταμορφώθηκε απο την επιλογή Ίλιτς.

Με τον Σέρβο προπονητή, τρέχει ένα ρεκόρ 3-4-0 και άλλαξε στόχο. Πλέον ο στόχος της ομάδας του Περιστερίου, είναι η είσοδος στην πρώτη 6άδα, φυσικά για να συμβεί αυτό, παιχνίδια εντός όπως με την Κηφισιά, θα πρέπει να τα κερδίσει. Το γεγονός πως ο Νίλσεν, προσπαθεί σε μία ομάδα με αμυντικά θέματα, να δώσει επιθετική φιλοσοφία θα βοηθήσει τον Ατρόμητο. Ο άσος στο 1,80

Προγνωστικά Στοιχήματος