τσαρλυ προγνωστικα 2603

Τα προγνωστικα στοιχηματος που ξεχώρισε ο Τσάρλυ για την Τρίτη (26/03)!

Σήμερα έχουμε τρία τεράστια παιχνίδια, τρεις τελικούς πρόκρισης. Θα ξεκινήσουμε από την δική μας μάχη.

Γεωργία – Ελλάδα

Στο χέρια μας η πρόκριση

Στόχος είναι η πρόκριση και ασφαλώς είναι στο χέρι μας να πάρουμε την πρόκριση στην Τιφλίδα. Το παιχνίδι κρύβει δυσκολίες, οι αντίπαλοι μας έχουν μεγαλύτερο ταλέντο από το Καζακστάν όμως και αδυναμίες πάνω στις οποίες μπορούμε να χτυπήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση.

Το 5-3-2 που εφαρμόζει ο Σανιόλ μας βάζει αμυντικά σε μπελάδες, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε σε πολλούς χώρους τον Κβαρατσέλια, όμως επιθετικά μας δίνει χώρους που θα βρούμε πλεονέκτημα. Ο Μασούρας θα πηγαίνει ξανά εύκολα, σε φάσεις ένας με ένας με τον παίκτη πλευράς που είναι ο Σενγκέλια του Παναιτωλικού. Η τριάδα στόπερ των Γεωργιανών είναι αργή και εύκολα μπορούμε να παίξουμε ανάμεσα από τους στόπερ. Απο τους διεθνείς μας εξαρτάται να επιστρέψουμε μετά από δέκα χρόνια στα τελικά. Η πρόκριση της Εθνικής μας σε απόδοση 1,66.

Ουκρανία – Ισλανδία

Με φόρα απο την ανατροπή στην Ζένιτσα

Οι Ουκρανοί έκαναν μεγάλη ανατροπή στην Ζένιτσα. Έβαλαν την μπάλα κάτω, είχαν υπομονή και κατάφεραν στο 85ο λεπτό με τον Γιάρεμτσουκ και στο 88ο με τον Ντόβμπικ να γυρίσουν το παιχνίδι. Επέλεξαν έδρα για τον τελικό με την Ισλανδία το «Ταρτζίνσκι Αρένα» (42.771 θ.) στο Βρότσλαβ της Πολωνίας. Αναμένεται να είναι γεμάτο από Ουκρανούς οπαδούς. Οι Ισλανδοί πέρασαν το Ισραήλ στα ημιτελικά όμως, τώρα το επίπεδο του ανταγωνισμού ανεβαίνει αρκετά.

Οι Ουκρανοί έχουν ποιότητα έκαναν εξαιρετικά προκριματικά και έπαιξαν μέχρι το τελευταίο λεπτό για την πρόκριση με τους Ιταλούς. Ασφαλώς και αξίζουν να επιβραβευθούν για αυτήν την πολύ δύσκολη διαδρομή. Ο Ρεμπρόφ έχει δώσει το στίγμα του, στους Ουκρανούς. Έκανε πρεμιέρα στις 12 Ιουνίου το 2023 στο 3-3 με τους Γερμανούς, συνολικά μετράει ρεκόρ 5-3-1. Περιμένω να καθαρίσουν στο 90λεπτό οι Ουκρανοί, ο άσος στο 1,57 στην bet365.

Ουαλία – Πολωνία

Παίρνουμε μαζί μας την εμπειρία και την παράταση

Μεγάλη μάχη στο Κάρντιφ ανάμεσα σε Ουαλία, Πολωνία. Απο την περασμένη εβδομάδα, είχα δώσει σε μακροχρόνια στοίχημα τις τρεις προκρίσεις στα τελικά, Ελλάδας, Ουκρανίας, Πολωνίας που μαζί πρόσφεραν την περασμένη εβδομάδα απόδοση πάνω από 8.00.

Στον τελικό στο Κάρντιφ, σε μία μάχη απόλυτης ισορροπίας, οι εταιρείες δίνουν φαβορί τους Ουαλούς και το δικαίωμα να ποντάρουμε υπερ των Πολωνών και να πάρουμε μαζί μας το ενδεχόμενο παράτασης. Έχουν την εμπειρία για να πάρουν την πρόκριση, δίκαιο το να πάρουμε το Χ2Δ στο 1,54 και να πληρωθούμε πολλά δεδομένα.

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: ΝΕΑ LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!