τσαρλυ προγνωστικα 1706

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος που ξεχώρισε ο Τσάρλυ από τα παιχνίδια του EURO 2024 για τη Δευτέρα 17/06!

Ρουμανία – Ουκρανία

Οι Ρουμάνοι στα δύο πρόσφατα φιλικά προβλημάτισαν. Έμειναν στο 0-0 με την Βουλγαρία και το αδύναμο Λιχνενστάιν. Στο τέλος των αγώνων, ειδικά μετά την λευκή ισοπαλία με το Λιχνενστάιν αποδοκιμάστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ιορντανέσκου. Στο Ευρωπαϊκό όμως δεν θα χρειαστεί να πάνε σε δημιουργία. Θα παίξουν αμυντικά με σκοπό να κλέψουν αποτελέσματα.

Ασφαλώς και οι Ουκρανοί έχουν μεγαλύτερο ατομικό ταλέντο. Διαθέτουν ποδοσφαιριστές όπως οι Τσινγκάνκοφ, Ζιντσένκο, Μούντρικ και φορ ο Ντόμπβικ, που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Οι Ρουμάνοι θα παίξουν για να κλέψουν το αποτέλεσμα. Οι Ουκρανοί δεν βάζουν ταχύτητα και ρυθμό στο παιχνίδι τους και θα ψάξουν την νίκη με υπομονή. Δύο πράγματα πιστεύω. Δεν θα χάσει η Εθνική Ουκρανίας, δεν θα μπουν περισσοτερα απο 3,5 τέρματα. Χ2Δ με under 3.5 στο 1,60.

Βέλγιο – Σλοβακία

Οι Βέλγοι έχουν μία εντυπωσιακή επιθετική τετράδα με τον Ντε Μπρούιν σε ρόλο δημιουργού, τους Τροσάρ, Ντοκού στα δύο άκρα και τον Λουκάκου στην κορυφή της επίθεσης. Σε αυτήν την εντυπωσιακή τετράδα προσθέστε και τον Οπεντά, που είναι έτοιμος να έρθει από τον πάγκο και να δώσει έξτρα επιθετικότητα στην ομάδα του.

Δεν έχει το ταλέντο η Σλοβακία, για να σταματήσει το ταλέντο των Βέλγων. Αξίζει το ρίσκο για καθαρή νίκη του Βελγίου. Με ασιατικό χάντικαπ 1,5 δίνεται στην bet365 σε απόδοση 2,40.

Αυστρία – Γαλλία

Μπαίνουν στην μάχη και οι Γάλλοι. Ο Ντεσάμπ θα εφαρμώσει για ακόμα μία διοργάνωση το ποδόσφαιρο χώρου, που ταιριάζει στους παίκτες του. Σε αυτό το άμεσο ποδόσφαιρο, προστίθεται και ο Τουράμ, που κουμπώνει απόλυτα στην επιθετική πρόταση της Εθνικής Γαλλίας. Σε μία ομάδα που έχει τον Γκιρζμάν, πιο ψηλά απο το δίδυμο χαφ, για να χτυπάνε με ταχύτητα σε κάθε κερδισμένη μπάλα, ο Τουράμ μοιάζει το ιδανικό συμπλήρωμα για τους Εμπαπέ, Ντεμπελέ. Περιμένω με ενδιαφέρον την πρεμιέρα της Γαλλίας, δύσκολα να τους κοντράρουν οι παίκτες του Ράνγκνικ. Το διπλό στο 1,60

Προγνωστικά Στοιχήματος