wheel-center wheel-ring wheel-spin
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
τσαρλυ προγνωστικα στοιχηματος 02-06-2026

Το Μουντιάλ ξεκινά στις 11 Ιουνίου. Έχουμε εννέα μέρες μπροστά μας, ώστε να διαβάσουμε τη διοργάνωση και να δούμε κάποια μακροχρόνια δελτία.

Ο πρώτος όμιλος είναι πολύ ανταγωνιστικός. Μεξικό, Νότια Κορέα, Τσεχία, Νότια Αφρική.

Υπάρχουν στοιχεία που με κάνουν να πιστεύω πως το Μεξικό θα περάσει στα νοκ άουτ.

Δύο δυνατές παραδόσεις

Διοργανώνει για τρίτη φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτή τη φορά μαζί με άλλες δύο χώρες. Τις δύο προηγούμενες φορές, το 1960 και το 1986, που διοργάνωσε το Μουντιάλ, έφτασε στα προημιτελικά, που αποτελεί και την καλύτερη του πορεία. Επίσης για τρίτη φορά στο τιμόνι του βρίσκεται ο έμπειρος τεχνικός Αγκίρε, που θα προπονήσει για τρίτη φορά την Εθνική Μεξικού σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Τις δύο προηγούμενες, το 2002 και το 2010, έβαλε το Μεξικό στους “16” της διοργάνωσης. Πιστεύω πως το Μεξικό θα βρίσκεται στις δύο πρώτες θέσεις. Η απόδοση όμως είναι πολύ χαμηλή κοντά στο 1,28. Για να βάλουμε μεγαλύτερο ρίσκο, ψάχνοντας να “κουμπώσουμε” κάποια μεγάλη απόδοση, θα “αγοράσω” την πρώτη θέση του Μεξικού και την τέταρτη της Νότιας Αφρικής, που τη θεωρώ κατώτερη ομάδα και από τη Νότια Κορέα και από την Τσεχία. Να τερματίσει στην πρώτη θέση το Μεξικό και στην τέταρτη η Νότια Αφρική δίνεται σε απόδοση 3,90.

Ανοιχτός ο δρόμος για την έμπειρη Ελβετία και τους διοργανωτές

Στον δεύτερο όμιλο βρίσκεται η, επίσης διοργανώτρια, ομάδα του Καναδά, η Ελβετία, η Βοσνία και το Κατάρ.

Ο Καναδάς ετοιμάζεται χρόνια για αυτή τη διοργάνωση. Επιθετικά είναι γρήγορη ομάδα, θα έχει στην επίθεση ηγέτη τον Ντέιβιντ και ευνοήθηκε από τον τρόπο που δημιουργήθηκε ο όμιλος. Το Κατάρ μοιάζει αρκετά αδύναμο, η γερασμένη Βοσνία έκανε την έκπληξη με την Ιταλία, προσωπικά δεν την έχω για μεγάλα πράγματα. Οι Ελβετοί έχουν την εμπειρία. Ένα ρόστερ που έχει παίξει πολλά παιχνίδια μαζί και λειτουργεί σαν σύλλογος. Να τερματίσουν, ανεξαρτήτου σειράς, στις δύο πρώτες θέσεις, Ελβετία-Καναδάς δίνεται σε απόδοση 1,70.


Προγνωστικά Στοιχήματος