τσαρλυ προγνωστικα 0506

Δείτε τι ξεχώρισε από το κουπονι στοιχηματος της Τετάρτης (05/06) ο Τσάρλυ!

H Δανία ετοιμάζεται για τα τελικά του Ευρωπαϊκού. Ο Κάσπερ Χιούλμαντ δέχτηκε κριτική για την τεράστια αποτυχία στο παγκόσμιο κύπελλο. Όμως το γεγονός πως έφτασε στα ημιτελικά του περασμένου Ευρωπαϊκού του δημιούργησε ένα κανονάκι διαθέσιμο για να το κάψει. Πλέον όμως μία πετυχημένη πορεία στο EURO 2024 είναι υποχρέωση της Δανίας.

Δανία – Σουηδία

Στα πλαίσια της προετοιμασίας τους, θα δώσουν δύο εντός έδρας φιλικά παιχνίδια με Σκανδιναβικές ομάδες, με την Σουηδία σήμερα και την Νορβηγία το ερχόμενο Σάββατο. Οι Σουηδοί προέρχονται από δύο συνεχόμενες αποτυχίες να περάσουν σε τελική φάση, που έφεραν την απομάκρυνση του Άντερσον.

Εποχή Τόμασον

Την θέση του πήρε ο Δανός πρώην μεγάλος φορ Τόμασον. Έχει φτιάξει το όνομα του στην Σουηδία, καθώς  σαν προπονητής  έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα με την Μάλμε. Ο Τόμασον πάντως κατάλαβε στην πρεμιέρα του, πως έχει πολύ δουλειά να κάνει καθώς έχασε  5-0 από την Πορτογαλία, τρεις μέρες αργότερα κέρδισε με 1-0 την Αλβανία. Η λογική λέει πως θα είναι πιο έτοιμοι οι Δανοί, που προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό. Χρειάζεται την νίκη η Δανία γιατί δέχεται κριτική ο Χιούλμαντ και θέλει να φτιάξει το κλίμα και την ψυχολογία ενόψει τελικών. Δεν έχει ταλέντο η Σουηδία.  Ο άσος στην bet365 πληρώνει στο 2,02.

Προγνωστικά Στοιχήματος