wheel-center wheel-ring wheel-spin
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
τσαρλυ προγνωστικα στοιχηματος 05-09-2026

Δείτε τα προγνωστικά ποδοσφαίρου που ξεχώρισε ο Τσάρλυ από το κουπόνι στοιχήματος του Σαββάτου (05/09/2026)!

Λανς – Λοριάν

Με όπλο την έδρα

Η Λανς ήταν ανώτερη στο Στρασβούργο προηγήθηκε στο τέλος όμως δεν πήρε τίποτα σ’ ένα παιχνίδι με 1.86-2.95 υπέρ της xGoals. Η ήττα στο Στρασβούργο θα αναγκάσει τους παίκτες του Τοπμέλερ να δουν σοβαρά τον αγώνα με τη Λοριάν. Έχει πολύ δυνατή έδρα η Λανς, μετρά ρεκόρ 5-1-0 απέναντι στη Λοριάν, που μετά την ισοπαλία στη Νις έχασε δίκαια με 1-2 εντός από την Τρουά. Ο άσος της Λανς στο 1.47.

Βέρντερ – Λειψία

Η ταχύτητα της Λειψία

Μπήκε πολύ άσχημα στην σεζόν η Βέρντερ. Δεν ήταν καθόλου ανταγωνιστική στην έδρα της Φράιμπουργκ, έχασε εύκολα με 4-1 σε παιχνίδι με 2.39-0.95 xGoals. Η Λειψία ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της με τη Γκλάντμπαχ (3-0), 3.76-1.23 xGoals. Πολλά τα προβλήματα για την ομάδα της Βρέμης, θα “χτυπάνε” το κεφάλι τους που δεν πούλησαν τον Στάγκε και τελικά τον έχασαν με χιαστό. Βγάζει ταχύτητα η Λειψία. Δύσκολα να αντέξει η άμυνα της Βέρντερ. Το διπλό στο 1.78.

Λεβερκούζεν – Ουνιόν

Κοιμώμενη στην πρεμιέρα

Κοιμώμενη πιάστηκε η Λεβερκούζεν στην πρεμιέρα της. Δεν ήταν συγκεντρωμένη στο ξεκίνημα, έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0 από την Ελβερσμπεργκ στο 8ο λεπτό, δέχτηκε γκολ και στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου. Στην συνέχεια πήρε μπάλα, έφτασε μέχρι το 3-2. Υποδέχεται την Ουνιόν και υπάρχει υποχρέωση νίκης, για να μην ξεκινήσει με άθλιο τρόπο την φετινή σεζόν. Ο άσος στο 1.47.


Προγνωστικά Στοιχήματος