τσαρλυ προγνωστικα 010724

Δείτε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε από τα ματς του EURO 2024 ο Τσάρλυ τη Δευτέρα 01/07!

Γαλλία – Βέλγιο

Γαλλία και Βέλγιο έκαναν δύσκολη την ζωή τους. Και οι δύο είχαν ένα πιο βατό ταμπλό μπροστά τους, αν έπαιρναν την πρώτη θέση στον όμιλο τους. Έχασαν όμως μέσα απο τα χέρια τους την πρώτη θέση και έπεσαν σε έναν πολύ δύσκολο ταμπλό.

Δεν κατάφερε να κερδίσει την αποκλεισμένη Πολωνία η εθνική Γαλλίας, οι Βέλγοι έχασαν την πρώτη θέση, σε όμιλο με Ουκρανία, Ρουμανία, Σλοβακία. Ηταν περίεργο που στο τελευταίο διάστημα του αγώνα με την Ουκρανία, έκαναν καθυστερήσεις σαν να μην είχαν γνώση το πόσο σημαντικό θα ήταν να αξιοποιήσουν την ανάγκη για ρίσκο των Ουκρανών. Σε κάθε περίπτωση και οι δύο ομάδες έφτασαν στο νοκ άουτ και θα πρέπει να βελτιωθούν για να κερδίσουν.

Θέμα αποτελεσματικότητας

Οι Γάλλοι έχουν πρόβλημα αποτελεσματικότητας. Και στα τρία παιχνίδια που έδωσαν ήταν πολύ ανώτερη στα xgoals 2.00-0,8 με την Αυστρία, 1,3-0,4 με τους Ολλανδούς, 2,4-1,1 με τους Πολωνούς. Υπάρχει ξεκάθαρο πρόβλημα αποτελεσματικότητας. Οι Γάλλοι με ευκαιρίες για 5,7 xgoals, έχουν σημειώσει ένα γκολ με αυτογκόλ κι ένα με πέναλτι.

Οι Γάλλοι μπορεί να έχουν μία δύσκολη διαδρομή, η αλήθεια όμως είναι πως πρόκειται για μία ομάδα χώρου που της ταιριάζουν τα δύσκολα. Αυτό που χρειάζεται είναι να ανέβει ο Γκριζμάν που αποτελεί συνδετικό κρίκο, της μεσαίας γραμμής με τους ποδοσφαιριστές ταχύτητας που χρησιμοποιεί ο Ντεσάμπ. Η μεσοαμυντικοι γραμμή του Βελγίου είναι εύθραυστη και δύσκολο να αντέξει την ταχύτητα των Γάλλων. Η νίκη των Γάλλων στο 90λεπτό σε απόδοση 1,99.

Πορτογαλία – Σλοβενία

Εντυπωσίασε στο παιχνίδι με τους Τούρκους η εθνική Πορτογαλίας που χρησιμοποίησε ένα καθαρό 4-3-3, με Παλίνια, δίπλα στον Βιτίνια.

Με την ενδεκάδα που δημιούργησε προσδοκίες

Έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση, ο Μαρτίνεθ παρουσίασε μία χαλασμένη ενδεκάδα με την Γεωργία και ήρθε η ήττα με 2-0. Η ενδεκάδα πάντως που παρουσιάστηκε με την Τουρκια δημιούργησε προσδοκίες και θα επιστρέψει απέναντι στην Σλοβενία.

Οι Σλοβένοι με τρεις ισοπαλίες πέρασαν στα νοκ άουτ κάπου εδώ όμως το ταξίδι τους θα σταματήσει. Παίζουν ένα δεμένο αμυντικά 4-4-2, μόλις όμως δεχτούν το πρώτο γκολ δεν θα έχουν ρεαλιστικό πλάνο στο γήπεδο. Η νίκη της Ισπανίας προσφέρεται στην bet365 με over 1,5 στο 1,73.

Προγνωστικά Στοιχήματος