Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Αν εξαιρεθεί η Μόλντε, έπεσα τελείως έξω στις προβλέψεις μου για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ας ελπίσουμε σε καλύτερη τύχη στις ρεβάνς. Πριν από αυτές, υπάρχουν παιχνίδια από Αγγλία και Σκοτία, τις αγαπημένες μου μικρές κατηγορίες, όπου κρατάω κάτι από την σημερινή μέρα. Πάμε να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά. 

Ντονκάστερ – Κρου Προγνωστικά

Η Κρου έχει τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της που είναι αήττητη. Και σίγουρα τα πηγαίνει πολύ καλύτερα σε όλη τη σεζόν από την Ντονκάστερ. Έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, δεν θα έπρεπε να είναι αουτσάιντερ κατά τη γνώμη μου, το διπλό της Κρου στο 2,70 στην Fonbet

Όλντερσοτ – Όλνταμ Προγνωστικά

Η Όλντερσοτ έχει μόλις τρεις ήττες στο γήπεδό της φέτος, η μία εξ αυτών σχετικά πρόσφατα. Από την άλλη μεριά η Όλνταμ είναι αήττητη εδώ και εννιά αγώνες μακριά από το γήπεδο της, με εφτά νίκες στο συγκεκριμένο διάστημα. Είναι τέτοιο το σετ αποδόσεων που αξίζει κάποιος να επιλέξει το ποντάρισμα με κάλυψη στην ισοπαλία, το διπλό της Όλνταμ με DNB στο 2,02 στην Fonbet.

Αννάν – Κουίν οφ Σάουθ Προγνωστικά

Η γενικότερη πορεία της Κουίν οφ Σάουθ φέτος είναι καλύτερη της Αννάν, όπως δείχνει και ο βαθμολογικός πίνακας. Ίσως και γι’ αυτό την έχει κερδίσει στα τρία προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Δείχνει να της έχει πάρει τον αέρα, η απόδοση της πιθανής νίκης της είναι σε ικανοποιητική τιμή, το διπλό της Κουίν οφ Σάουθ στο 2,35 στην Fonbet

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα. 

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Ντονκάστερ-Κρου 2 (2,70 στην Fonbet)

17:00 Όλντερσοτ – Όλνταμ 2 (DNB) (2,02 στην Fonbet)

17:00 Αννάν – Κουίν οφ Σάουθ 2 (2,35 στην Fonbet)