Τρέχουν, σκοράρουν, εντυπωσιάζουν!

Καλημέρα. Οι 165 πόντοι αποδείχθηκαν λίγοι για τις Γκραν Κανάρια και Τενερίφη, αφού αθροιστικά πέτυχαν 195 (87-108 το τελικό σκορ) και επιβεβαίωσαν πανηγυρικά την επιλογή μας. Δεν παίρνουν τα μυαλά μας… αέρα από τις συνεχόμενες επιτυχίες και συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο στο στοίχημα.

Δε σταματάμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι και ο επόμενος προορισμός μας είναι η Ιταλία.

Μπρίντιζι – Βενέτσια Προγνωστικά

Έπειτα από ένα μικρό διάλλειμα, η Μπρίντιζι συνέχισε τις υψηλές της πτήσεις σκοράροντας με άνεση πάνω από 85 πόντους. Το τέμπο που επιλέγει είναι πολύ υψηλό και αυτό ευνοεί τη μεγάλη παραγωγικότητα στους αγώνες της.

Από την πλευρά της, η Βενέτσια στα δύο παιχνίδια της στο νέο έτος βάζει κατά μέσο όρο 91,5 πόντους. Έχει βρει ρυθμό και δείχνει ότι είναι σε πολύ καλό φεγγάρι.

Μιλώντας για στοίχημα, δε βλέπουμε πιθανό το μεταξύ τους ματς να πάει σε λίγες κατοχές. Αμφότερες θα παίξουν γρήγορα και εναπόκειται στην ευστοχία τους το πόσοι πόντοι θα σημειωθούν. Αν δε σπάσουν τα… στεφάνια, τότε το Over 165,5, στο 2,05 στην Winmasters θα έρθει με σχετική άνεση. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:15 Μπρίντιζι – Βενέτσια | Over 165,5 πόντοι (2,[email protected] Winmasters)

Νεκτάριος Οικονόμου
Νεκτάριος Οικονόμου

Αθλητισμός, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αναλύσεις, εκτιμήσεις. Το πάντρεμα έγινε. Από το 2007 και μετά πορεύομαι στον συγκεκριμένο χώρο. Μέσα από μία μακρά πορεία σε εφημερίδες, sites, περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση, ο δρόμος μου αντάμωσε με το bethome.gr και το betarades.gr για να γίνω μέλος μίας μεγάλης οικογένειας με εξειδίκευση και αξιοπιστία στον αγαπημένο μας χώρο. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ το λατρεύω, το ποδόσφαιρο με βρίσκει στο Νησί και γενικότερα σε ότι γνωρίζω. Κυρίως στις μεγάλες λίγκες, διότι ουδείς μπορεί να γνωρίζει 20 πρωταθλήματα. Έχω επιλέξει με τι ασχολούμαι, που βρίσκω την πληροφόρηση που θέλω και μέσα από εκεί, προκύπτουν και οι αναλύσεις που διαβάζετε. Πάντα με μέτρο, υπεύθυνα και χωρίς υπερβολές.