Στην έδρα της Αντάλιασπορ δοκιμάζεται η Φενερμπαχτσέ που θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις. Μετά τις τελευταίες αναβολές στις αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα η Μπεσίκτας υποδέχεται τη Γκαζιάντεπσπορ με στόχο την πρώτη της νίκη στον δεύτερο γύρο.

Οσμάνλισπορ – Σίβασπορ (05/02, 19:00): Έκανε την έκπληξη κόντρα στη Γαλατά επικρατώντας με 3-2 της Γαλατά. Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών και υποδέχεται την ντεφορμέ Σίβασπορ με στόχο να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Συνεχίζει να προβληματίζει η Σίβασπορ, που ηττήθηκε με 1-2 από την Εσκισεχίρσπορ και γνώρισε έτσι την τρίτη διαδοχική της ήττα.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,97 @ Stoiximan)

Αντάλιασπορ – Φενερμπαχτσέ (05/02, 20:00): Δεν κατάφερε να προκριθεί στους «8» του Κυπέλλου Τουρκίας γνωρίζοντας την ήττα – αποκλεισμό με 1-0 από την Κόνιασπορ. Δεν μπόρεσε να σκοράρει για τρίτο σερί παιχνίδι, μετρώντας δυο ήττες και μια ισοπαλία. Σε αντίθετη κατάσταση η Φενέρ, τσέκαρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου επί της Καϊσέρισπορ και παρέμεινε αήττητη για 24 παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: 2 (1,50 @  Expekt)

Καϊσέρισπορ – Μερσίν (06/02, 13:30): Υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Φενέρ, γνωρίζοντας την ήττα – αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου. Τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, με την Καϊσέρισπορ να υποδέχεται την Μερσίν με στόχο την επιστροφή στις νίκες. Συνεχίζει να προβληματίζει η ουραγός Μερσίν που μετράει μόλις μια νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν πείθει εκτός έδρας καθώς παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,95 @ Goalbet)

Μπούρσασπορ – Μπασακσεχίρ (06/02, 16:00): Συνέχεια στην ανοδική της πορεία θέλει να δώσει η Μπούρσασπορ που επικράτησε με 2-3 της Γκαζιάντεπσπορ, πετυχαίνοντας έτσι την Τρίτη της σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Μπασακσεχίρ που παραμένει αήττητη στα εφτά τελευταία παιχνίδια της και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη τετράδα.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,85 @ Betshop)

Γαλατασαράι – Κόνιασπορ (06/02, 19:00): Γνώρισε βαριά ήττα με 3-2 από την Οσμάνλισπορ στο πρωτάθλημα, με την επιστροφή στις νίκες να είναι μονόδρομος για την Γαλατά, που έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις σε ένα παιχνίδι από τα 19 τελευταία. Σε εξαιρετική κατάσταση η Κόνιασπορ προέρχεται από έξι σερί νίκες έχοντας δεχθεί συνολικά μόλις ένα τέρμα.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,70 @Magicbet)

Ρίζεσπορ – Εσκισεχίρσπορ (07/02, 13:30): Υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Φενέρ, με την Ρίζεσπορ να γνωρίζει την ήττα με 2-1. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική στο πρωτάθλημα, με την Ρίζεσπορ να ψάχνει σήμερα μόνο τη νίκη. Νίκη – ανάσα με 1-2 επί της Σίβασπορ πέτυχε η Εσκισεχίρ που παραμένει πάντως χαμηλά στην βαθμολογία, διαθέτοντας την χειρότερη αμυντική λειτουργία της κατηγορίας.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,91 @Stoiximan )

Ακίσασπορ – Τραμπζονσπόρ (07/02, 15:00): Απέδειξε πως βρίσκεται σε κακή κατάσταση καθώς περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) κόντρα στην ουραγό Μερσίν. Παρέμεινε για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη, ενώ σε κανένα από τα τρία τελευταία δεν μπόρεσε να σκοράρει. Βαριά ήττα με 4-2 από την Μπούρσασπορ γνώρισε η Ακίσασπορ, που μετράει μόλις μια νίκη στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: 2 (2,85  @ Expekt)

Μπεσίκτας – Γκαζιάντεπσπορ (07/02, 19:00): Μετά τις δυο συνεχόμενες αναβολές στα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, η Μπεσίκτας υποδέχεται την Γκαζιάντεπσπορ με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στην Μπούρσασπορ της οποίας επικράτησε με 0-2 στο Κύπελλο, τσεκάροντας την πρόκριση στους «8». Βαριά ήττα με 2-3 από την Μπούρσασπορ γνώρισε η Γκαζιάντεπσπορ την προηγούμενη αγωνιστική βάζοντας τέλος σε ένα αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων.

Προγνωστικό: G/G (1,95 @Magicbet)

Κασίμπασα – Γκεντσλερμπιρλίγκι (08/02, 20:00): Τον βαθμό (1-1) από την δυνατή Μπασακσεχίρ απέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική η Κασίμπασα, που παρέμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη. Σε καλό μομέντουμ η Γκεντσλερμπιρλίγκι επικράτησε με 1-0 της Αντάλιασπορ, πετυχαίνοντας έτσι την δεύτερη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: 1 (1,65  @ Betshop)