Το δις εξαμαρτείν…

Καλημέρα σας. Εξαιρετικά κύλησε το διήμερο με δύο over. Το ισπανικό πέρασε διά περιπάτου, το ιταλικό με πολύ άγχος στον πόντο, αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα στο στοίχημα.

Σήμερα, μπαίνουμε στοιχηματικά την εβδομάδα με Ευρωλίγκα και το εξ’ αναβολής παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν από την οποία έχασε στο ΣΕΦ πριν λίγες μέρες.

Βιλερμπάν – Ολυμπιακός Προγνωστικά

H Βιλερμπάν κλείδωσε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, έκανε πολύ μεγάλη νίκη και έδειξε για μία ακόμη φορά, πως παρότι δεν μπορεί να μπει στην οκτάδα μέχρι την τελευταία στιγμή θα κάνει ζημιές όπου και όπως μπορεί. Στο πρωτάθλημα πάντως πλήρωσε την κούρασή της και έχασε από τη Σαλόν Σαονέ. Θα λείψουν οι Νουά και Χάουαρντ.

Ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει άερα για την οκτάδα. Σαν να πέταξε το διπλό που έκανε στη Μακάμπι. Δεν έχει Παπανικολάου και Λαρεντζάκη, αλλά μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς αυτούς κόντρα σε αυτόν τον αντίπαλο και να διδαχτεί από τα λάθη του.

Μιλώντας για στοίχημα, δε βλέπουμε πως μπορεί να χάσει ο Ολυμπιακός δύο φορές μέσα σε λίγες μέρες από τη Βιλερμπάν, για να το πούμε όσο πιο απλά μπορούμε. Θα πάρουμε λοιπόν το διπλό στο χάντικαπ με -2.5 και απόδοση στο 1.85 στηνWinmasters το οποίο βλέπουμε ότι θα έρθει ευκολότερα του αναμενομένου.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 Βιλερμπάν – Ολυμπιακός | Ολυμπιακός -2,5 (1,[email protected] Winmasters)

Νεκτάριος Οικονόμου
Νεκτάριος Οικονόμου

Αθλητισμός, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αναλύσεις, εκτιμήσεις. Το πάντρεμα έγινε. Από το 2007 και μετά πορεύομαι στον συγκεκριμένο χώρο. Μέσα από μία μακρά πορεία σε εφημερίδες, sites, περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση, ο δρόμος μου αντάμωσε με το bethome.gr και το betarades.gr για να γίνω μέλος μίας μεγάλης οικογένειας με εξειδίκευση και αξιοπιστία στον αγαπημένο μας χώρο. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ το λατρεύω, το ποδόσφαιρο με βρίσκει στο Νησί και γενικότερα σε ότι γνωρίζω. Κυρίως στις μεγάλες λίγκες, διότι ουδείς μπορεί να γνωρίζει 20 πρωταθλήματα. Έχω επιλέξει με τι ασχολούμαι, που βρίσκω την πληροφόρηση που θέλω και μέσα από εκεί, προκύπτουν και οι αναλύσεις που διαβάζετε. Πάντα με μέτρο, υπεύθυνα και χωρίς υπερβολές.