Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Με τον καλύτερο τρόπο μας αποχαιρέτησε η φάση των ομίλων του Γιουρόπα και του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, αφού έγινε το δύο στα δύο στις επιλογές μου. 

Επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων και ως συνήθως, για απόγευμα Σαββάτου, θα ασχοληθώ με αγώνες από μικρές αγγλικές κατηγορίες. Μάλιστα επειδή συνδυασμός προγράμματος και αποδόσεων από Λιγκ 2 δεν μου αρέσει, θα ασχοληθώ μόνο με Νάσιοναλ Λιγκ. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Ντάγκεναμ-Γουίλντστοουν Προγνωστικά

Η Ντάγκεναμ έχει μόλις τρεις νίκες και εφτά ήττες σε 11 αγώνες φέτος στο γήπεδό της. Αλλά αντιμετωπίζει μία Γουίλντστοουν, από την οποία δεν έχει χάσει ποτέ, έχοντας τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες που την έχει υποδεχθεί. Επιπλέον η Γουίλντστοουν δεν έχει νίκη μακριά από την έδρα της την φετινή σεζόν, με εννιά ήττες σε 11 αγώνες εκτός έδρας για όλους τους θεσμούς. Καλύτερη ευκαιρία για να κερδίσει εντός η Ντάγκεναμ, δύσκολα θα βρει. Ο άσος της Ντάγκεναμ στο 2,25 στην Fonbet

Σάουθεντ-Μπρόμλεϊ Προγνωστικά

Από τη Σάουθεντ έχουν αφαιρεθεί βαθμοί λόγω οικονομικών προβλημάτων, αλλά και να τους είχε, κάτω από την Μπρόμλεϊ θα ήταν! Το κλίμα στους γηπεδούχους δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, αφού κωλυσιεργεί η αλλαγή ιδιοκτησίας. Αγωνιστικά πάντως είναι δυνατή, όμως το ίδιο ισχύει για την Μπρόμλεϊ, θα πάω με τη μεγαλύτερη απόδοση, παίρνοντας και την κάλυψη της επιστροφής πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας. Το διπλό της Μπρόμλεϊ με DNB στο 2,30 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα. 

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Ντάγκεναμ-Γουίλντστοουν 1 (2,25 στην Fonbet)

17:00 Σόυθεντ-Μπρόμλεϊ 2 (DNB)(2,30 στην Fonbet)