Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Επειτα από καιρό πιάσαμε τουλάχιστον ένα από τα δύο σημεία στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Πέμπτης. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Επιστρέφουμε σε αγωνιστική δράση πρωταθλημάτων απόψε, με αυτά θα ασχοληθώ, ως γνωστόν με μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Πορτ Βέιλ – Χάρογκεϊτ Προγνωστικά

Μία κλασσική περίπτωση όπου το σετ αποδόσεων βγαίνει λόγω ονομάτων. Και σε τέτοιες περιπτώσεις, ειδικά σε Αγγλία, Σκοτία και σε μικρές κατηγορίες, βρίσκονται πολλές φορές οι ευκαιρίες. Όπως λέει και η ελληνική παροιμία, «τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα»… Υποτιμάται και πάλι η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας, η οποία έχει κερδίσει και τα δύο παιχνίδια που έπαιξε εκτός έδρας, αντιμετωπίζοντας μία αντίπαλο που δεν έχει κερδίσει στο γήπεδό της στο πρωτάθλημα, με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες! Και σε τέτοιο βαθμό που μπορούμε να καλυφθούμε και στην ισοπαλία, ποντάροντας με αξία ακόμη και στο διπλό της Χάρογκεϊτ με DNB στο 2,16 στην Betshop.

Χάλιφαξ – Στόκπορτ Προγνωστικά

Η Χάλιφαξ κέρδισε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια στην έδρα της, αλλά έχασε το πρώτο στο γήπεδό της. Και υποδέχεται την Στόκπορτ η οποία είναι αήττητη μακριά από την έδρα της, με δύο νίκες σε τρεις αγώνες και χωρίς να έχει δεχθεί καν γκολ. Και επίσης δεν έχει ηττηθεί ποτέ από την Χάλιφαξ σε έξι αναμετρήσεις. Ελπίζοντας να κερδίσει και να μην φέρει ισοπαλία, ούσα σαφώς η καλύτερη ομάδα του ζευγαριού, θα ρισκάρω και θα επιλέξω το διπλό της Στόκπορτ στο 2,38 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Πορτ Βέιλ – Χάρογκεϊτ 2 DNB (2,16 @ Betshop)

17:00 Χάλιφαξ – Στόκπορτ 2 (2,38 @ Betshop)