ριμπας, μπανταλονα

Καλημέρα σας. Ένα «νεκρό» τετράλεπτο στην τρίτη περίοδο κόστισε ακριβά στην Μπρέσια, στην πρώτη ήττα της έπειτα από 14 συνεχείς νίκες πρωταθλήματος. Έτσι ήρθε το 81-74 από την Τορτόνα, χθες εκτός έδρας, με συνέπεια και η επιλογή μας στο παμε στοιχημα να μην ευδοκιμήσει.

Θα κάνουμε την αντίστροφη διαδρομή και από την Ιταλία θα επιστρέψουμε στην Ισπανία.

Σαν Πάμπλο Μπούργος – Μπανταλόνα Προγνωστικά

Την πέμπτη της ήττα στα τελευταία έξι γνώρισε την Κυριακή η Μπούργος με 78-62 από την Μπασκόνια, στο γήπεδό της. Αυτό ήταν το πρώτο από τα τρία διαδοχικά ματς που θα δώσει στην έδρα της, με το επόμενο, αυτό του Σαββάτου με τον Ομπραντόιρο, να θεωρείται «τελικός» παραμονής για το σύνολο του Πάκο Όλμος.

Στις επτά κολλητές επιτυχίες σταμάτησε η Μπανταλόνα στο πρωτάθλημα, αφού το Σάββατο έχασε στο σπίτι της Μανρέσα, με 95-91, σε ένα καταλανικό ντέρμπι. Απέτυχε να ελέγξει τον ρυθμό και το πλήρωσε! Ωστόσο, τα στραβοπατήματα των προπορευόμενων -και κυρίως της Ρεάλ- της δίνουν τη δυνατότητα να κοιτά ακόμα και τη δεύτερη θέση.

Με αυτό ως κίνητρο θα πάμε στο «διπλό» στο -2,5 στο 1,80 στη Fonbet, καθώς πιστεύουμε ότι η Μπανταλόνα είναι και καλύτερη ομάδα και έχει μεγαλύτερο κίνητρο απόψε, αφού η Μπούργος μπορεί να σκέφτεται και τον αγώνα του Σαββάτου.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:30 Σαν Πάμπλο Μπούργος – Μπανταλόνα / 2 (-2,5) (1,80 @ Fonbet)