Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Η Βραζιλία μας αποχαιρέτησε με καλό απολογισμό, αφού και η ισοπαλία, το βασικό σημείο, επιβεβαιώθηκε, αλλά βγήκε και η νίκη της Γκρέμιο. Τελικά το σενάριο ήταν όντως να σωθεί η Μπαϊα, όπως φαινόταν από την κίνηση των αποδόσεων, απλά την πάτησε η Σάντος και όχι η Βάσκο Ντα Γκάμα. Αρκετά με το παρελθόν, πάμε στο παρόν και το μέλλον. 

Σήμερα θα ασχοληθώ με δύο αγώνες από μικρές κατηγορίες Αγγλίας και Σκοτίας, πρωταθλήματα στα οποία έχω μεγαλύτερη εμβάθυνση. 

Γκρίμσμπι-Κρου Προγνωστικά

Για μία ακόμη αγωνιστική θα στηρίξω την Κρου, δεν μπορώ να μην το κάνω, αφού είναι φορμαρισμένη, απλά θα πάρω και την κάλυψη της ισοπαλίας. Η Κρου έχει πέντε νίκες στα εφτά τελευταία παιχνίδια της που είναι αήττητη και γενικώς στους 10 τελευταίους αγώνες τους έχει εφτά νίκες, έχοντας χάσει μόνο από την πρωτοπόρο Στόκπορτ εκτός έδρας. Η  Γκρίμσμπι δεν είναι στα καλύτερα της, ειδικά στο γήπεδό της, επομένως μπορεί κάποιος να επιλέξει το διπλό της Κρου με DNB στο 2,10 στην Fonbet

Σάτον-Χάρογκεϊτ Προγνωστικά

Η Σάτον έχει 5/5 νίκες όποτε υποδέχθηκε την Χάρογκεϊτ και παρόλο που είναι ουραγός, δείχνει αυτή την περίοδο σε λίγο καλύτερη κατάσταση από την Χάρογκεϊτ. Ειδικά με τη φιλοξενούμενη να έχει σερί ηττών μακριά από την έδρα της. Γι’ αυτό και θα επιλέξω τον άσο στο 2,02 στην Fonbet

Μπόνιρινγκ Ρόουζ-Πίτερχεντ Προγνωστικά

H Mπόνιρινγκ Ρόουζ έχει τρεις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, αλλά εναλλάξ με ήττες και αν συνεχιστεί αυτό το μοτίβο, είναι η σειρά του να χάσει! Φυσικά δεν βασίζω την πρόταση μου πάνω σε αυτό! Αντιμετωπίζει την Πίτερχεντ, από την οποία έχασε φέτος εκτός, ενώ πρόκειται για μία ομάδα που τώρα τελευταία κερδίζει μακριά από την έδρα της, με εφτά νίκες σε 11 αγώνες, και δείχνει σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα του διπλού της Πίτερχεντ, στο 2,20 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα. 

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Γκρίμσμπι-Κρου 2 (DNB) (2,10 στην Fonbet)

17:00 Σάτον-Χάρογκεϊτ 1 (2,02 στην Fonbet)

17:00 Μπόνιρινγκ Ρόουζ – Πίτερχεντ 2 (2,20 στην Fonbet)