Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Δυστυχώς και η Παλμέιρας αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων, αν και το χειρότερο στη δική της περίπτωση είναι πώς παρέμεινε πρώτη, παρόλο που δεν κέρδισε, αφού την βοήθησαν τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Πάμε να δούμε τι κρατάω από τη σημερινή μέρα. 

Υπάρχουν αρκετοί αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε, αλλά εγώ θα ασχοληθώ με μία αναμέτρηση της Λιγκ 2 από την Αγγλία, εκεί που υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική. 

Σάτον-Κρου Προγνωστικά

Η Κρου δείχνει σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, έχει τέσσερις σερί νίκες, πέντε στα έξι τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει. Οι τρεις εξ αυτών ήταν μακριά από την έδρα της, μία μάλιστα επί αντιπάλου μεγαλύτερης κατηγορίας, της Ντέρμπι, για το κύπελλο Αγγλίας. Η Σάτον από την άλλη μεριά έχει τις περισσότερες ήττες στο πρωτάθλημα και είναι ουραγός του βαθμολογικού πίνακα. Με αυτά τα δεδομένα αξίζει κάποιος να ποντάρει στο διπλό της Κρου στο 2,50 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα. 

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Σάτον-Κρου 2 (2,50 στην Fonbet)