Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Η μία από τις δύο επιλογές μου στην χθεσινή πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επιβεβαιώθηκε, ακυρώθηκε γκολ, καλά πήγε αυτό. Άλλωστε επρόκειτο για fun bet, όπως ανέφερα. 

Σήμερα θα ασχοληθώ πάλι με ένα παιχνίδι από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και με έναν αγώνα από την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας. Και μάλιστα με γκολ, αλλά σε αποδόσεις από αυτές που μου αρέσουν και αξίζουν. 

Ισπανία – Κροατία Προγνωστικά  

Η Ισπανία και η Κροατία είναι δύο ομάδες που σίγουρα μπορούν να προσφέρουν θέαμα και να σκοράρουν. Ειδικά όπως παίζει η Ισπανία, η οποία αναμένεται να έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο. Απλά θα χρειαστούμε ένα γρήγορο τέρμα, για να ανοίξει το παιχνίδι, ελπίζοντας πώς αυτό θα έρθει. Άλλωστε έτσι όπως είναι η διαδικασία της πρόκρισης, ειδικά για τους τρίτους, πιθανόν να χρειάζονται τέρματα όλες οι ομάδες. Το over 2,5 στο 2,10 στην Fonbet

Πόντε Πρέτα – Νοβοριζοντίνο Προγνωστικά  

Οι δύο ομάδες ανήκουν στην ίδια πολιτεία, έπαιξαν ήδη φέτος σε αυτό το γήπεδο για το πολιτειακό τους πρωτάθλημα και έφεραν ισοπαλία 1-1. Επιπλέον οι γηπεδούχοι έχουν φέτος 8/11 G/G εντός έδρας, ενώ και οι φιλοξενούμενοι έχουν 9/13 G/G εκτός έδρας. Συν τοις άλλοις, προπονητές στους δύο πάγκους είναι πατέρας και γιος και πρώτη φορά παίζουν μεταξύ τους ως αντίπαλοι. Ας βάλει καθεμία ομάδα τουλάχιστον από ένα γκολ και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Το G/G στο 2,05 στην Fonbet

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.