Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Και το περασμένο Σάββατο δεν πήγε πολύ καλά, αφού μόνο η Στόκπορτ τελικά με δικαίωσε, η οποία προσφερόταν και στη χαμηλότερη τιμή. Μόρκαμ και Σάλφορντ αποδείχθηκαν κατώτερες των προσδοκιών. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Λίγο πριν αρχίσουν οι υποχρεώσεις των περισσότερων εθνικών ομάδων, υπάρχουν κάποιοι αγώνες από την Αγγλία, οι οποίοι μονοπωλούν το στοιχηματικό ενδιαφέρον, λόγω απουσίας άλλων αναμετρήσεων. Ο λόγος για επαναληπτικούς στο κύπελλο Αγγλίας και παιχνίδια για το Λιγκ Τρόφι Αγγλίας. Προσωπικά κράτησα δύο επιλογές από Λιγκ Τρόφι, με πάρα πολύ ρίσκο, όπως είναι και ο θεσμός γενικότερα.  

Μπλάκπουλ-Μόρκαμ Προγνωστικά

Η Μπλάκπουλ παίζει μία κατηγορία υψηλότερα από την Μόρκαμ, αν και οι δύο ομάδες είναι σε παρόμοια μέτρια προς καλή αγωνιστική κατάσταση. Απλά η Μπλάκπουλ έχει προκριθεί ενώ η Μόρκαμ θέλει έναν βαθμό για να το πετύχει και μαθηματικά. Δεδομένης της φόρμας των δύο ομάδων και του σετ αποδόσεων, αξίζει κάποιος να κοντράρει το φαβορί. Ειδικά με την Μπλάκπουλ να αγωνίζεται με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Το Χ2 (Δ.Ε) της Μόρκαμ στο 2,35 στην Fonbet.

Καρλάιλ-Χάρογκεϊτ Προγνωστικά

Εδώ μπορεί να έχουμε διαφορά μίας κατηγορίας, αλλά η παράδοση της Χάρογκεϊτ απέναντι στην Καρλάιλ είναι εντυπωσιακή. Δεν έχει χάσει ποτέ, με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Επιπλέον η Χάρογκεϊτ έχει πέντε σερί νίκες εκτός, όταν η Καρλάιλ έχει τρεις σερί ήττες στο γήπεδό της. Με αυτά τα δεδομένα και στις τιμές που προσφέρεται, αξίζει και εδώ το ρίσκο του πονταρίσματος, με κάλυψη επιστροφής σε περίπτωση ισοπαλίας, στο διπλό της Χάρογκεϊτ με DNB, στο 2,50 στην Fonbet

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα. 

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:00 Μπλάκπουλ-Μόρκαμ Χ2 (Δ.Ε) (2,35 στην Fonbet)

21:00 Καρλάιλ-Χάρογκεϊτ 2 (DNB) (2,50 στην Fonbet)