ραγκατσης προγνωστικα 1606

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Στη 2η μέρα του EURO 2024, είδαμε την Ελβετία, χάρη σ’ ένα πολύ καλό 1ο ημίχρονο, να νικά, σχετικά εύκολα, τη φοβισμένη Ουγγαρία. Είδαμε την Ισπανία να διαλύει την Κροατία επιβεβαιώνοντας ότι έχει τις δυνατότητες να πάρει το τρόπαιο. Είδαμε την Ιταλία να ξεπερνά το σοκ του γρήγορου γκολ που δέχτηκε από την Αλβανία και με συνδυαστικό ποδόσφαιρο να παίρνει το ματς. Για να δούμε τι θα δούμε σήμερα ….

Προγνωστικά Euro 2024

Αγώνες Κυριακής

Η απουσία του Λεβαντόφσκι αποδυναμώνει αισθητά την Πολωνία η οποία, ούτως ή άλλως, είναι μία ομάδα χαμηλών δυνατοτήτων. Βλέπω την Ολλανδία να κερδίζει και τον Τσάβι Σίμονς να έχει, τουλάχιστον μία προσπάθεια στην εστία. Από το Σλοβενία – Δανία, θα κρατήσω το over 0,5 προσπάθειες στην εστία του Σέσκο, επιλογή η οποία προσφέρεται κοντά στο 1,90.

Ο 20χρονος μέτρησε 14 γκολ στην Bundesliga βρίσκοντας 25 φορές εστία ενώ στα προκριματικά ήταν ο πρώτος σκόρερ των Σλοβένων με 5 γκολ. Στο Σερβία – Αγγλία, οι αποδόσεις στη νίκη των Σέρβων είναι τεράστιες. Η Σερβία είναι μία ομάδα ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Μπορεί να νικήσει τη Βραζιλία αλλά και να χάσει από τη Λετονία. Το g/g στο 2,10 είναι ωραιότατο, όσοι θέλετε να πουλήσετε τρέλα, η νίκη των Σέρβων στην bet365 πληρώνει πάνω από 8,00, πάνω από 8,00 πληρώνει και το προτεινόμενο Bet Builder.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Bet Builder Κυριακής

 


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!