ραγκατσης προγνωστικα 160923
Photo Credits: IMAGO / Pressinphoto

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr.  Το τριήμερο ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας στα προγνωστικα ποδοσφαιρου.

Ο Βασιλάκος επέστρεψε δριμύτερος από τις σκανδαλωδώς μεγάλες σε διάρκεια διακοπές του, ο οπαδός της Ρόντα, Αντύπας, έβγαλε 3άδα περιπατένγκο, πέρασε η ταπεινή επιλογή του Ράγκα από το Βαγέκας.

Η 5η αγωνιστική της Primera συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις, δύο εκ των οποίων θα με απασχολήσουν.

Βαλένθια – Ατλέτικο Προγνωστικά

Η Βαλένθια ξεκίνησε με δύο νίκες αλλά προσγειώθηκε απότομα γνωρίζοντας δύο κολλητές ήττες. Το έγραψα και στην ανάλυση της Primera ότι τη Βαλένθια την περιμένει δύσκολη σεζόν και στόχος δε μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Πιθανότατα, θα κάνει το ντεμπούτο του ο Ουκρανός φορ Γιάρεμτσουκ. Αποτελούν πλήγμα οι απουσίες των αμυντικών Φουλκιέρ και Παουλίστα.

Η Ατλέτικο δεν έπαιξε με τη Σεβίλλη. Το ματς αναβλήθηκε υπό το φόβο έντονων καιρικών φαινομένων την ώρα του αγώνα άσχετα αν τελικά δεν έριξε σταγόνα! Η Ατλέτικο, στα τρία ματς που έδωσε, σκόραρε 10 γκολ και δέχτηκε, μόλις, ένα. Οι Ντεπάι, Κόκε παραμένουν εκτός – θα τους κάνει παρέα στη Μαδρίτη ο Ντε Πολ – ο Καράσκο έχει φύγει για Σουηδική Αραβία. Την ερχόμενη Τρίτη, η Ατλέτικο παίζει στη Ρώμη με τη Λάτσιο. Η Ατλέτικο δε χάνει από τη Βαλένθια από το 2014!!!!

Σφυρίζει ο Χιλ Μανθάνο. Το να δεχτεί over 1.5 κάρτες η Βαλένθια στο 2ο ημίχρονο πληρώνει 1,80.

Μπαρτσελόνα – Μπέτις Προγνωστικά

Η Μπάρτσα πέρασε από την Παμπλόνα και πλέον, μετά τη λευκή ισοπαλία της πρεμιέρας στο Χετάφε, μετρά τρεις σερί νίκες. Δείχνει να παίρνει μπρος ο Λέβα. Ο Πολωνός σκόραρε από ένα γκολ κόντρα σε Βιγιαρεάλ, Οσασούνα και με την Εθνική του ομάδα σκόραρε δύο γκολ στις Νήσους Φερόε. Παραμένει εκτός ο Πέδρι – πρώτη εμφάνιση μπροστά στο κοινό των Καταλανών για τους δύο Ζοάο. Την ερχόμενη Τρίτη, η Μπάρτσα υποδέχεται την Αντβέρπ.

Η Μπέτις δεν ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν. Έβγαλε διπλό στο Βιγιαρεάλ, άξιζε τη νίκη στο 0-0 με την Ατλέτικο, κέρδισε τη Ράγιο. Η μοναδική της ήττα είναι το 2-4 στο Μπιλμπάο. Την ερχόμενη Πέμπτη, παίζει στη Γκλασκώβη με τους Ρέιντζερς.

Για τη Μπάρτσα, το ματς δεν είναι τόσο εύκολο όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Η Μπέτις θα έχει τις ευκαιρίες της. Το ”over 2,5 κόρνερ Μπέτις” πληρώνει κοντά στο 1,85.

ΔΥΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις