Με Γιόνι Ότο και Μαρσέλο

Δείτε τα προγνωστικά ποδοσφαίρου που ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης την Κυριακή 04/05/2025!
Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Δεν τη λες και καλή τη χθεσινή μέρα για τη στήλη. Ωστόσο, αξιοσημείωτες είναι οι επιτυχίες που κατέγραψαν οι Βασιλάκος, Φρουρός και Τσάρλυ!!!! Τόσο στην Primera όσο και στη Segunda, οι εναπομείνασες αγωνιστικές παρέα με την τρέχουσα είναι 5 …. Μη λησμονείτε ότι στις 16:00 ξεκινά στο κανάλι του bethome.gr στο youtube η εκπομπή “Δώσε μία δυάδα” με τον Ψηλό και το Φρουρό.

Ρεάλ – Θέλτα στην bet365
Ρεάλ – Θέλτα
Η Ρεάλ έμεινε εκτός Champions League από την Άρσεναλ, έχασε το Copa del Rey από τη Μπάρτσα κι ο μοναδικός στόχος που της απέμεινε είναι το πρωτάθλημα. Βρίσκεται στο -7 από τη Μπάρτσα που χθες νίκησε στο Βαγιαδολίδ. Την επόμενη Κυριακή πάει στη Βαρκελώνη για το clasico!!!! Η άμυνα είναι γυμνή ελλείψει των Μιλιτάο, Καρβαχάλ, Αλάμπα, Μεντί, Ρίντιγκερ, Καβαμινγκά. Απουσιάζει, επίσης, ο εμπύρετος Ροδρίγο. Μέσα σ’ όλα, οι Λούκας Βάσκεθ, Σεμπάγιος, Τσουαμενί βρίσκονται στο όριο καρτών. Η Θέλτα ήταν πάρα πολύ καλή στο επιβλητικό 3-0 επί της Βιγιαρεάλ με την υποσημείωση ότι έπαιξε με αριθμητικό πλεονέκτημα για περίπου μία ώρα. Διεκδικεί με πολλές πιθανότητες ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο πιο πρόσφατο εκτός, έχασε 3-4 από τη Μπάρτσα αν και είχε προηγηθεί 3-1. Σ’ εκείνο το παιχνίδι είχε πετύχει χατ ρικ ο Μπόρχα Ιγκλέσιας ο οποίος σκόραρε και στη νίκη επί της Βιγιαρεάλ. Η Θέλτα δεν κερδίζει, για το πρωτάθλημα, στο ”Μπερναμπέου” από το 2006. Ωστόσο, το 2017 νίκησε 2-1 τη Ρεάλ για το κύπελλο με Ιάγο Άσπας και Γιόνι Ότο να σκοράρουν για τους Γαλιθιάνους και το Μαρσέλο για τους Μαδριλένους. Η Ρεάλ οφείλει να νικήσει ώστε να πάει στο clasico για να παίξει τα ρέστα. Εκτιμώ ότι θα χρειαστεί μίνιμουμ δύο γκολ για να το πάρει καθώς η Θέλτα είναι πάρα πολύ επικίνδυνη στην κόντρα. Το g/g και over 3,5 κυκλοφορεί στο 2,25 – το extradaki στο 3,00.
Σεβίλη – Λεγανές
Η Σεβίλη δεν άξιζε να χάσει από την Οσασούνα αλλά σε κάθε περίπτωση το τελικό 0-1 τη διατηρεί στα σενάρια υποβιβασμού. Παίζει ο εξτρέμ Λουκεμπάκιο παρά την αποβολή του στην Παμπλόνα. Η Λεγανές έμεινε με 10 στο 19ο λεπτό, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 54ο αλλά χάρη σ’ ένα γκολ του Μουνίρ στις καθυστερήσεις, έφερε 1-1 με τη Χιρόνα. Οι Μαδριλένοι δεν κερδίζουν από τις 2 Μαρτίου. Βρίσκονται εντός ζώνης και στο -5 από θέση ασφαλείας. Θα γίνει μάχη. Τόσο η Σεβίλη όσο και η Λεγανές είχαν αποβολή την προηγούμενη αγωνιστική. Η εμφάνιση της κόκκινης κάρτας στο ”Πιθχουάν” πληρώνει 4,00 από την bet365.

Σεβίλη – Λεγανές στην bet365
Σοσιεδάδ – Αθλέτικ
Η Σοσιεδάδ προέρχεται από τρεις άσχημες εμφανίσεις με πιο πρόσφατη αυτή στη Βιτόρια και στο 0-1 από την Αλαβές. Έχασε έδαφος στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο τεχνικός Ιμανόλ ανακοίνωσε ότι φεύγει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν. Για την Αθλέτικ το ντέρμπι έρχεται ανάμεσα στα δύο ιστορικά παιχνίδια με τη Γιουνάιτεντ. Πριν από τρία 24ωρα, η Αθλέτικ έχασε 0-3 από τα εγγλεζάκια. Η ρεβάνς του Μάντσεστερ διεξάγεται την ερχόμενη Πέμπτη. Οι Σάνσετ, Νίκο Γουίλιαμς έμειναν εκτός αποστολής. Ο Ιμανόλ θα γούσταρε να ολοκληρώσει την παρουσία του στο Σαν Σεμπαστιάν, κερδίζοντας ένα ντέρμπι και οδηγώντας τη Σοσιεδάδ στην Ευρώπη. Ο Βαλβέρδε θα προχωρήσει σε γενναίο rotation. Θα ρισκάρω στο 2,37 του άσου.
Καρταχένα – Ράσινγκ
Η Καρταχένα είναι ουραγός, έχει υποβιβαστεί αλλά τα παιχνίδια της είναι διασκεδαστικά. Η Ράσινγκ νίκησε τη Ντέπορ ευκολότερα απ’ όσο δείχνει το 2-1. Ισοβαθμεί με το Λεβάντε στη 2η θέση. Ο bomber Αράνα επιστρέφει από τιμωρία. Το ”2 και over” το συναντάμε στο 2,10.
Προγνωστικά Στοιχήματος
Μαδρίτη

Ρεάλ – Θέλτα: G/G και Over 3,5
Extradaki

Ρεάλ – Θέλτα: Over 1,5 γκολ και στα 2 ημίχρονα
Σεβίλη

Σεβίλη – Λεγανές: Κόκκινη κάρτα
Σαν Σεμπαστιάν

Σοσιεδάδ – Αθλέτικ: 1
Καρταχένα

Καρταχένα – Ράσινγκ: 2 και Over