ραγκατσης προγνωστικα 250523

Με δύο αναμετρήσεις με τις οποίες θα ασχοληθούμε για στοίχημα ολοκληρώνεται η 36η αγωνιστική της Primera. Η 37η και προτελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 20:00, με εξαίρεση το Σεβίλλη – Ρεάλ που θα γίνει Σάββατο ώστε οι Σεβιγιάνοι να έχουν μία ημέρα παραπάνω ξεκούρασης ενόψει του τελικού του Europa League. Κατά τα άλλα, να μου επιτρέψετε να συγχαρώ το συνεργάτη του bethome.gr, Στέφανο Αβραμίδη, που έδωσε ρέστα στην προσέγγιση του τελικού του Coppa Italia. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι υποχρεωμένος να του εκχωρήσει το 2% του συμβολαίου του.

🎁 ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* – ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μαγιόρκα – Βαλένθια Προγνωστικά

Η Μαγιόρκα νίκησε την Κάδιθ, κλείδωσε την παραμονή στην κατηγορία και στην Αλμερία πήγε με τα μαγιό. Το 0-3 ήρθε φυσιολογικά. Η Βαλένθια έβγαλε διπλό στο Βίγκο, νίκησε τη Ρεάλ και φλερτάρει έντονα με την παραμονή στην κατηγορία. Μετά τ’ αποτελέσματα του διημέρου, βρίσκεται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Στα εναπομείναντα, θα παίξει μέσα με την Εσπανιόλ κι έξω με τη Μπέτις. Οι βασικοί στόπερ Ντιακαμπί, Γκαμπριέλ Παουλίστα επιστρέφουν από τιμωρία. Οι δύο κολλητές νίκες έχουν δώσει ψυχολογία στις ”νυχτερίδες” που, ωστόσο, δεν είδαν με καλό μάτι τις επιτυχίες των Βαγιαδολίδ και Χετάφε. Καλούνται, αν μη τι άλλο, να μην ηττηθούν απόψε κι έχω την εντύπωση ότι θα τα καταφέρουν. Το ”Χ2 και over 1,5” το συναντάμε κοντά στο 2,10.

Οσασούνα – Αθλέτικ Προγνωστικά

Η Οσασούνα είχε τα χάλια της στο ”Μετροπολιτάνο” και το 0-3 από την Ατλέτικο την κολακεύει. Βρίσκεται στο -3 από την προνομιούχα 7η θέση την οποία κατέχει η αποψινή της αντίπαλος. Σε περίπτωση νίκης θα πάρει και το πλεονέκτημα σ’ ενδεχόμενη ισοβαθμία με τους Βάσκους καθώς το ματς του 1ου γύρου στο Μπιλμπάο έληξε 0-0. Επιπρόσθετα, η Οσασούνα για να φτάσει στον τελικό του Copa del Rey, στα ημιτελικά απέκλεισε την Αθλέτικ. Η Αθλέτικ νίκησε 2-1 τη Θέλτα αφήνοντας πίσω της τη συντριβή που είχε γνωρίσει από τη Βιγιαρεάλ μία εβδομάδα νωρίτερα. Μετά τ’ αποτελέσματα του διημέρου, η Αθλέτικ βρίσκεται στο +1 από την 8η Χιρόνα. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Έλτσε και κλείνει τη σεζόν στο ”Μπερναμπέου”. Πρόκειται για ένα πιθανό g/g.

Προγνωστικά Στοιχήματος

ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Χ2 και OVER 1,5

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ: G/G

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις