Η καλύτερη πίσω από την Παρί

Δείτε τα προγνωστικά ποδοσφαίρου που ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης την Πέμπτη 10/04/2025!
Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Απόψε διεξάγονται οι 8 πρώτοι προημιτελικοί σε Europa και Conference League. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας στις 19:00, στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Λυών – Μαν.Γ. στην bet365
Μπόντο Γκλιμτ – Λάτσιο
Έχω γράψει πολλάκις ότι η Μπόντο Γκλιμτ στο ιδιαίτερο γήπεδό της μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε. Ο Ολυμπιακός είναι το πιο πρόσφατο ”θύμα” των Νορβηγών. Η Μπόντο Γκλιμτ ξεκίνησε με 2 στα 2 στο πρωτάθλημα. Η Λάτσιο είναι το μεγάλο όνομα στο ζευγάρι αλλά έχω την εντύπωση ότι απόψε θα υποφέρει. Ο άσος κυκλοφορεί στο 3,20 το ”1Χ και over 1,5” στο 2,25 από την bet365.
Λυών – Μαν.Γ.
Αν και δεν επιβεβαιώνεται από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος, εκτιμώ ότι η Λυών είναι η 2η καλύτερη γαλλική ομάδα πίσω από την Παρί Σ.Ζ. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, νίκησε με ανατροπή τη Λιλ. Ανεξάρτητα αν θα προκριθεί ή όχι, αυτή τη Γιουνάιτεντ μπορεί να τη νικήσει απόψε. Ο άσος κυκλοφορεί στο 2,55.
Προγνωστικά Στοιχήματος
νωρίς ….

Μπόντο Γκλιμτ – Λάτσιο: 1Χ και over 1,5
αργά ….

Λυών – Μαν. Γ.: 1