ραγκατσης προγνωστικα 280523

Καλημέρα στους αναγνώστες του bethome, να έχουμε μία όμορφη Κυριακή στα προγνωστικα στοιχηματος. Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα στη Segunda, Γρανάδα και Λας Πάλμας εξασφάλισαν την άνοδο στην Primera. Έιμπαρ – Αλαβές και Αλμπαθέτε – Λεβάντε είναι τα ζευγάρια των play off που ξεκινούν το ερχόμενο Σάββατο και ολοκληρώνονται στις 17 Ιουνίου. Στην Primera, διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική η αυλαία της οποίας άνοιξε χθες με το Σεβίλλη – Ρεάλ 1-2. Τα σενάρια για την Ευρώπη και την παραμονή είναι τόσα πολλά που τα κομπιουτεράκια, τις τελευταίες ημέρες, έχουν την τιμητική τους.

🎁 ΔΩΡΟ* ΕΚΠΛΗΞΗ* _ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Ρεάλ (77β. μ’ ένα ματς περισσότερο) και Ατλέτικο (73β.) διεκδικούν τη 2η θέση η οποία, συγκριτικά με την 3η και πέρα από το γόητρο, δίνει επιπλέον μπόνους ύψους 7 εκ. έουρος. Σ’ ενδεχόμενη ισοβαθμία, η Ρεάλ έχει το πλεονέκτημα.

Η Σοσιεδάδ (68β.) είναι το καυτό φαβορί για την 4η θέση. Βρίσκεται στο +5 από τη Βιγιαρεάλ (63β.) με την οποία υστερεί σ’ ενδεχόμενη ισοβαθμία. Στο φινάλε, η Σοσιεδάδ υποδέχεται τη Σεβίλη και η Βιγιαρεάλ την Ατλέτικο. Σε κάθε περίπτωση, η Βιγιαρεάλ έχει εξασφαλίσει το Europa League.

Την 6η θέση που οδηγεί στο Europa League θα την καταλάβει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Μπέτις.

Η 7η θέση οδηγεί στο Conference League. Τη διεκδικούν η Οσασούνα (50β,), η Αθλέτικ (50β.), η Χιρόνα (49β,), η Μαγιόρκα (47β.) και η Ράγιο (46β.). Την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν:

Ρεάλ – Αθλέτικ

Σοσιεδάδ – Σεβίλλη

Οσασούνα – Χιρόνα

Μαγιόρκα – Ράγιο

Από τη 13η Βαλένθια (40β.) ως τη 19η Εσπανιόλ (35β.), επτά ομάδες ζουν με την αγωνία της αποφυγής του υποβιβασμού. Δύο εξ’ αυτών θ’ ακολουθήσουν την Έλτσε στη Segunda. Την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν:

Βαγιαδολίδ – Χετάφε

Εσπανιόλ – Αλμερία

Μπέτις – Βαλένθια

Θέλτα – Μπάρτσα

Έλτσε – Κάδιθ

🎁 Σε υποδεχόμαστε με 3 ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑ* σε ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Χιρόνα- Μπέτις Προγνωστικά

Περιμένω γκολ σ’ αυτό το ματς. Η Χιρόνα θα εξαντλήσει τις, όχι και λίγες είναι η αλήθεια, ελπίδες της για την 7η θέση. Στο ”Μοντιλίβι” είναι πολύ δυνατή κι αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει την 3η καλύτερη εντός έδρας επίθεση της κατηγορίας πίσω από Ρεάλ και Ατλέτικο. Η Μπέτις εξασφάλισε την Ευρώπη και θα παίξει, ως συνηθίζει, ανοιχτά. Το 1,85 στο over είναι συμπαθητικό.

Μπαρτσελόνα – Μαγιόρκα Προγνωστικά

Η Μπάρτσα θα προσπαθήσει να μακιγιάρει τις εντυπώσεις από τις δύο κολλητές ήττες που υπέστη. Το 1-2 του ”Καμπ Νόου” από τη Σοσιεδάδ διαδέχτηκε το 1-3 του ”Θορίγια” από τη Βαγιαδολίδ. Η Μαγιόρκα έκανε το κομμάτι της κερδίζοντας τη Βαλένθια. Το over δείχνει επιλογή – μου αρέσει το 2,10 στο ”over 6,5 κόρνερ Μπάρτσα”.

Ράγιο – Βιγιαρεάλ Προγνωστικά

Οι πιθανότητες της Ράγιο για την 7η θέση είναι μόνο μαθηματικές. Το ευρωπαϊκό όνειρο, ουσιαστικά, τελείωσε στο πρόσφατο 1-2 από την Εσπανιόλ. Το κοινό του Βαγέκας θ’ αποθεώσει τον τεχνικό Ιραόλα ο οποίος αποχωρεί μετά από μία απόλυτα πετυχημένη τριετία στον πάγκο των Μαδριλένων. Η Βιγιαρεάλ μετρά πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα έξι τελευταία. Το over φαντάζει πιθανό.

Ατλέτικο – Σοσιεδάδ Προγνωστικά

Η Ατλέτικο έφερε 3-3 με την Εσπανιόλ στο ”Κορνεγιά”, πετώντας στα σκουπίδια το 3-0 με το οποίο προηγήθηκε στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου. Μετά τη χθεσινή νίκη της Ρεάλ, βρίσκεται στο -4 από τη συμπολίτισσα. Οι Σάβιτς, Μοράτα προπονήθηκαν με το γκρουπ το τελευταίο διήμερο και μπήκαν στην αποστολή. Ο Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο του 1-0 επί της Αλμερία, είναι ο μοναδικός απών της Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι μετρούν 10 νίκες σε 18 εξόδους και διαθέτουν την 4η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση. Πρόκειται για ένα πιθανό g/g.

Αλμερία – Βαγιαδολίδ Προγνωστικά

Αν η Αλμερία νικήσει απόψε, την επόμενη σεζόν θ’ αγωνίζεται στην Primera. Αν δε χάσει και την ίδια ώρα χάσει η Χετάφε και δε νικήσει η Εσπανιόλ, συνεχίζει στην Primera. Αν χάσει σφίγγει …. Η απουσία του τιμωρημένου επιθετικού Σουάρες κρίνεται σημαντική. Η Βαγιαδολίδ μετρούσε πέντε σερί ήττες πριν το θρίαμβο επί της Μπάρτσα. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα απόψε, το μέλλον της θα κριθεί την επόμενη αγωνιστική. Απλά, αν δε χάσει οι πιθανότητες παραμονής θα είναι περισσότερες ειδικά αν την ίδια ώρα δε νικήσει η Χετάφε. Υπό το φόβο της ήττας, βλέπω ισοπαλία. Το 3,50 στο Χ, με βάση τις ανάγκες των δύο ομάδων, μου φαίνεται τεράστιο!

Βαλένθια – Εσπανιόλ Προγνωστικά

Η Βαλένθια έβγαλε διπλό στο Βίγκο, νίκησε τη Ρεάλ κι έχασε από την αδιάφορη Μαγιόρκα! Αν νικήσει, κλειδώνει την παραμονή. Αν φέρει ισοπαλία και την ίδια ώρα δε νικήσουν Χετάφε και Βαγιαδολίδ, κλειδώνει την παραμονή. Αν χάσει, θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική. Η Εσπανιόλ υποβιβάζεται αν ηττηθεί και την ίδια ώρα δύο εκ των Κάδιθ, Χετάφε, Βαγιαδολίδ πάρουν, έστω, έναν πόντο. Υποβιβάζεται, επίσης, αν φέρει ισοπαλία και την ίδια ώρα νικήσουν Κάδιθ, Χετάφε και Βαγιαδολίδ. Αν βγάλει διπλό, έχει καλές πιθανότητες να σωθεί καθώς στο φινάλε υποδέχεται την Αλμερία την οποία, ίσως, τη βρει αδιάφορη!! Θα πέσουν κορμιά στο ”Μεστάγια”, σφυρίζει ο Χιλ Μανθάνο.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΧΙΡΟΝΑ – ΜΠΕΤΙΣ: OVER

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ: G/G

ΡΑΓΙΟ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: OVER

ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ:  Χ

ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ ΣΤΟ ”ΜΕΣΤΑΓΙΑ”

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ: OVER 2,5 ΚΑΡΤΕΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ

COMBO BET ΑΠΟ ΤΟ ”ΚΑΜΠ ΝΟΟΥ”

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ:

ΜΠΑΡΤΣΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

ΜΠΑΡΤΣΑ OVER 6,5 ΚΟΡΝΕΡ

OVER 2,5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

🎁 ΔΩΡΟ* ΕΚΠΛΗΞΗ* _ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις