ραγκατσης προγνωστικα 250624

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Τέσσερις άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις του EURO 2024 διεξάγονται απόψε για τον 3ο και τον 4ο όμιλο. Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε το πρώτο ζευγάρι της φάσης των ”16”, το Ελβετία – Ιταλία, γνωρίζουμε ότι Σκωτσέζοι και Αλβανοί πήγαν διακοπές, γνωρίζουμε ότι οι Κροάτες ετοιμάζουν βαλίτσες. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας στις 19:00, στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Ολλανδία – Αυστρία

Ο νικητής ελπίζει ακόμη και στην 1η θέση, ο ηττημένος θα καταλήξει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην 3η θέση. Με βάση όσα είδαμε στις δύο πρώτες αγωνιστικές, έχω την εντύπωση ότι θα έχει φάσεις και γκολ το ματς. To g/g το συναντάμε κοντά στο 1,70.

Δανία – Σερβία

Εδώ θα γίνει σκληρή μάχη. Για τη Σερβία δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Η Δανία προκρίνεται είτε ως 1η είτε ως 2η αν πάρει το ματς. Αν φέρει ισοπαλία, θα τερματίσει σίγουρα 2η σε περίπτωση που η Σλοβενία χάσει από την Αγγλία – στη χειρότερη θα προκριθεί ως 3η. Οι Δανοί μετρούν τέσσερις κάρτες ως τώρα – οι ζωηροί Σέρβοι μετρούν έξι. Σε ανάλογης σημασίας παιχνίδι, χθες, οι επίσης ζωηροί Κροάτες δέχτηκαν έξι κάρτες!! Θα πάω με το ”over 2,5 κάρτες Σερβία” το οποίο στην bet365 το συναντάμε κοντά στο 2,00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Δυάδα Τρίτης