ραγκατσης προγνωστικα 220624

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EURO 2024 ολοκληρώνεται σήμερα με τρεις αναμετρήσεις. To Γεωργία – Τσεχία είναι το τελευταίο ματς της διοργάνωσης με ώρα έναρξης στις 16:00. Μη λησμονείτε ότι στις 18:00 ξεκινά στο κανάλι του bethome.gr στο youtube η εκπομπή ”Δώσε μία δυάδα” με τον Ψηλό και το σύμβουλο του Αχιλλέα.

Γεωργία – Τσεχία

Οι δύο ομάδες δεν έχουν βαθμό. Η Γεωργία έχασε 1-3 από την Τουρκία, η Τσεχία έχασε 1-2 από την Πορτογαλία. Αντιλαμβάνεστε ότι ο ηττημένος μένει εκτός συνέχειας τη στιγμή που το ισόπαλο αποτέλεσμα δε δείχνει βολικό για κάποιον από τους δύο. Περίμενα μοιρασμένες τις αποδόσεις. Θα ρισκάρω στον καλοπληρωμένο άσο του Κβαρατσκέλια που στην bet365 τον βρίσκουμε κοντά στο 4,75 ….

Τουρκία – Πορτογαλία

Τόσο οι Τούρκοι όσο και οι Πορτογάλοι υπέφεραν στην πρεμιέρα. Οι Τούρκοι κλείδωσαν τη νίκη στο 90+7 κι αφού νωρίτερα οι Γεωργιανοί έχασαν κάνα δυο μαλλιά – οι Πορτογάλοι χρειάστηκαν ένα γκολ του Κονσεϊσάο junior στο 90+2. Θα έχει γκολ αυτό. Η άμυνα των Τούρκων είναι ευάλωτη. Θ’ ασχοληθώ με το over στο Τουρκία – Πορτογαλία το οποίο συναντάμε κοντά στο 1,75

Βέλγιο – Ρουμανία

Αν το Βέλγιο νικήσει, οι τέσσερις ομάδες του ομίλου θα πάνε όλες στην τελευταία αγωνιστική με τρεις βαθμούς έκαστη. Ωραιότατο σενάριο, ψήνομαι.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Δυάδα Σαββάτου


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!