ραγκατσης προγνωστικα 210624

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr με το EURO 2024 να περιλαμβάνει δύο ματς για τον 4ο όμιλο κι ένα για τον 5ο στο σημερινό πρόγραμμα. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας, στις 19:00, στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Πολωνία – Αυστρία

Στην πρεμιέρα, η Πολωνία προηγήθηκε στο σκορ αλλά δεν πήρε τίποτα από το ματς καθώς από ένα γκολ στα τελειώματα έχασε 1-2 από την Ολλανδία. Δε μου άρεσαν οι Πολωνοί. Έδειξαν αδύναμοι μεσοαμυντικά άσχετα αν οι Ολλανδοί δεν εκμεταλλεύτηκαν στο βαθμό που θα μπορούσαν τα λάθη των Πολωνών. Στην ήττα από τη Γαλλία, η Αυστρία μου άρεσε. Έκλεψε μπάλες, έβγαλε κόντρες κι έδειξε ότι μπορεί να πάρει ακόμη και τη 2η θέση στον όμιλο. Το διπλό πληρώνει στην bet365 κοντά στο 2,15.

Ολλανδία – Γαλλία

Η Ολλανδία νίκησε την Πολωνία αλλά δεν έπεισε ότι μπορεί να φτάσει μακριά στη διοργάνωση. Η Γαλλία, χωρίς να γοητεύσει τα πλήθη, νίκησε την Αυστρία. Είτε παίξει είτε δεν παίξει ο Εμπαπέ στο Ολλανδία – Γαλλία οι Γάλλοι είναι μία ταχύτητα πάνω από τους Ολλανδούς, στα προκριματικά τους κέρδισαν δύο φορές με συνολικό σκορ 6-1. Ωραιότατο το 2,20 στο διπλό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Δυάδα Παρασκευής