ραγκατσης προγνωστικα 200624

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Με το Ισπανία – Ιταλία ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική στον 2ο όμιλο του EURO 2024 και νωρίτερα θα διεξαχθούν οι δύο αναμετρήσεις για τον 3ο όμιλο. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας, στις 19:00, στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Δανία – Αγγλία

Η Δανία είχε τις φάσεις να καθαρίσει το ματς με τη Σλοβενία στο 1ο ημίχρονο, δεν το έπραξε, ισοφαρίστηκε και απειλήθηκε ακόμη και με ήττα. Έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα συγκριτικά με όσα μας έδειξε στην πρεμιέρα. Η Αγγλία έπαιξε τόσο όσο για να νικήσει τη Σερβία. Η μέτρια εικόνα του 2ου ημιχρόνου ίσως να οφείλεται στο άγχος των Εγγλέζων, άγχος το οποίο δε θα υπάρχει απόψε. Βλέπω γκολ στο ματς και στην bet365 το 2,25 στο over κρίνεται υψηλό.

Ισπανία – Ιταλία

Πρόκειται για δύο ομάδες που γοήτευσαν στην πρεμιέρα. Η Ισπανία σκόρπισε την Κροατία, η Ιταλία νίκησε με ανατροπή την Αλβανία. Συναντάμε πολλά νεαρά και φιλόδοξα παιδιά στο Ισπανία – Ιταλία και στις δύο ομάδες. Έχω την εντύπωση ότι θα δούμε μπαλίτσα, θα δούμε ένα γκολ από κάθε ομάδα και στο φινάλε ίσως να προκύψει ένα ισόπαλο αποτέλεσμα. Το g/g στο 1,90, το Χ στο 3,25.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Δυάδα Πέμπτης