ραγκατσης προγνωστικα 190624

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Η 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EURO 2024 ολοκληρώθηκε με τη στήλη να έχει τα χάλια της. Ελπίζω να βελτιωθώ έχοντας, πλέον, εικόνα απ’ όλες τις ομάδες. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας, στις 19:00, στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Κροατία – Αλβανία

Η Κροατία απογοήτευσε στην πρεμιέρα κι αν δε νικήσει την Αλβανία κινδυνεύει να μείνει, πρόωρα, εκτός διοργάνωσης. Θυμίζω ότι στο τελευταίο ματς οι Κροάτες παίζουν με τους Ιταλούς. Η Αλβανία, όπως και στο ματς με την Ιταλία, θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Βλέπω να έχει κάρτες το ματς, θα πέσουν κορμιά. Το να δεχτούν 2+ κάρτες και οι δύο ομάδες στην bet365 το βρίσκουμε κοντά στο 2,20.

Γερμανία – Ουγγαρία

Η Γερμανία γοήτευσε στην πρεμιέρα και στο τάλιρο επί της Σκωτίας. Εκτιμώ ότι ακόμη και οι ίδιοι οι Γερμανοί φίλοι του ποδοσφαίρου δεν την περίμεναν τόσο καλή.

Η Ουγγαρία φάνηκε φοβισμένη, αν θέλετε τρακαρισμένη κυρίως στο πρώτο κομμάτι του αγώνα με την Ελβετία. Όσο κι αν ακούγεται δύσκολο, θα προσπαθήσει σήμερα να μακιγιάρει τις εντυπώσεις. Το over 2,5 το συναντάμε κοντά στο 1,60.

Σκωτία – Ελβετία

Η Σκωτία δε δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση την εξαιρετική της πορεία στα προκριματικά κι έχασε αμαχητί από τη Γερμανία. Περιμένω ν’ αντιδράσει κι αν μη τι άλλο να παίξει στο Σκωτία – Ελβετία το γνωστό δυναμικό της παιχνίδι. Κόντρα σε μία Ελβετία που μετά τη νίκη της πρεμιέρας έχει λιγότερη πίεση. Το ”over 1,5 κάρτες Σκωτία” το βρίσκουμε κοντά στο 1,55.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Τριάδα Τετάρτης