ραγκατσης προγνωστικα 060724

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση του EURO 2024 και από χθες, γνωρίζουμε τον πρώτο ημιτελικό Ισπανία – Γαλλία ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη στις 22:00. Οι νικητές των αποψινών αγώνων θα συναντηθούν την Τετάρτη στις 22:00.

Αγγλία – Ελβετία

Η Αγγλία βρίσκεται στους ”8” χάρη στην κλάση του Μπέλινγχαμ. Βρίσκεται, μάλιστα, στο βατό μονοπάτι κι αν τ’ αστέρια της αφυπνιστούν και αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, διόλου απίθανο να φτάσει ως τον τελικό. Η Ελβετία τσαλάκωσε την Ιταλία κι εξασφάλισε με το σπαθί της μία θέση στα προημιτελικά. Η ως τώρα εικόνα των Άγγλων δίνει ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση στους Ελβετούς. Το g/g πληρώνει 2,10 και θα τιμηθεί.

Ολλανδία – Τουρκία

Η Ολλανδία ισοπέδωσε τη Ρουμανία αλλά οι αποδόσεις στον άσο δε δικαιολογούνται. Οι Τούρκοι υστερούν σε ποιότητα αλλά είναι μαχητές κι έχουν πάρει ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Αυστρίας. Ο Ακαϊντίν αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και στη θέση του τιμωρημένου Ντεμιράλ. Το να δεχτεί κάρτα ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού στην bet365 το συναντάμε κοντά στο 2,90.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Δυάδα Σαββάτου


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!