ραγκατσης προγνωστικα 020724

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr.  Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η φάση των ”16” του EURO 2024 και γνωρίζουμε, ήδη, τα τρία από τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών. Το Ισπανία – Γερμανία (Παρασκευή στις 19:00) – το Αγγλία – Ελβετία (Σάββατο στις 19:00) – το Πορτογαλία – Γαλλία (Παρασκευή στις 22:00) και οι νικητές των σημερινών αναμετρήσεων θα συναντηθούν το Σάββατο στις 22:00.

Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας στις 19:00, στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube. Στα καπάκια, στο κανάλι του bethome στο youtube θα ξεκινήσει η εκπομπή ”Δώσε μία δυάδα” με τον Ψηλό και τον κολλητό του Λετεσιέ.

Αυστρία – Τουρκία

Η Αυστρία είναι η ομάδα – μόδα της διοργάνωσης. Παίζει τη μπάλα που γουστάρει ο περισσότερος κόσμος. Πιέζει ψηλά και προσπαθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να βρεθεί στην αντίπαλη περιοχή. Αναμφίβολα, υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να υπηρετήσουν το πλάνο το οποίο, ωστόσο, είναι έργο του προπονητή. Η Τουρκία δεν είναι Αυστρία αλλά είναι ομάδα που έχει ταχύτητα και ομάδα η οποία θα παλέψει ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Το Bet Builder πληρώνει στην bet365 κοντά στο 6,00.

Προγνωστικά Στοιχήματος