Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Συνέχεια σήμερα στην 22η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Τβέντε – Χέρενφεν (18/02, 19:30): Δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη για την Τβέντε, που μετά την εντός έδρας ήττα απ’ τη Φέγενορντ, πήρε εκτός έδρας 2-2 με τη Χέρακλες, ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε κακό μομέντουμ η Χέρενφεν, πήρε μόλις μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις, δεν είναι άξια εμπιστοσύνης.

Προγνωστικό: Άσσος (2.15 @Betshop)

Αϊντχόφεν – Ναϊμέγκεν (18/02, 20:45): «Τρένο» πηγαίνει η Αϊντχόφεν, που μετράει 5/5 νίκες μέσα στο 2017, αλλά παραμένει στο -3 απ’ τον Άγιαξ και στο -8 απ’ την κορυφή. Στον αντίποδα, η Ναϊμέγκεν έρχεται από τρεις σερί ήττες, σήμερα δύσκολα θα καταφέρει κάτι στο Αϊντχόφεν.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (1.70 @Betshop)

Χέρακλες – Εξέλσιορ (18/02, 20:45): Τέσσερις πόντους πήρε η Χέρακλες στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, τελευταίος εκ των οποίων στο εντός έδρας 2-2 με τη Ρόντα. Στον αντίποδα, η Εξέλσιορ έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, εκτός έδρας δεν είναι πειστική.

Προγνωστικό: Άσσος (1.90 @Betshop)

Ουτρέχτη – Τσβόλε (18/02, 21:45): Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί την Ουτρέχτη είναι το σημερινό. Οι γηπεδούχοι έρχονται από εκτός έδρας ήττα απ’ την Αϊντχόφεν (3-0), ένα φυσιολογικό  αποτέλεσμα, σήμερα θέλουν επιστροφή στις επιτυχίες για να μείνουν κοντά στην τετράδα. Απ’ την άλλη, η Τσβόλε έρχεται από δύο σερί νίκες και θέλει σήμερα να σταθεί όρθια σε μια απ’ τις δύσκολες έδρες της κατηγορίας. Θα δούμε «ανοιχτό» ματς.

Προγνωστικό: Over 2,5 + G/G (2.05 @Betshop)