Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Συνέχεια σήμερα στην 26η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Ντεν Χάαγκ – Ναϊμέγκεν (11/03, 19:30): Πολύτιμος ο πόντος που πήρε η Ντεν Χάαγκ την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Ουτρέχτη εκτός έδρας (1-1), σήμερα αισθάνεται την υποχρέωση να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Ναϊμέγκεν. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το εντός έδρας 3-1 επί της Χέρακλες, έφτασαν τους 28 πόντους και είναι στο +8 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Περιμένουμε κλειστό ματς.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.70 @Betshop)

Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Αϊντχόφεν (11/03, 20:45): Θετικό αποτέλεσμα το εκτός έδρας 2-2 με τη Χέρενφεν για την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, που έβγαλε αντίδραση μετά από δύο σερί ήττες. Είναι ισόβαθμη με Εξέλσιορ και Ρόντα, μόλις στο +1 απ’ την ουραγό Ντεν Χάαγκ. Σήμερα υποδέχεται την Αϊντχόφεν, που διέλυσε εντός έδρας 4-0 την Ρόντα και μείωσε στο -4 απ’ τον Άγιαξ και πλέον είναι για τα καλά μέσα στο παιχνίδι της δεύτερης θέσης. Μπορεί να σκοράρει η Γκόου Αχέντ εντός έδρας.

Προγνωστικό: G/G (2.05 @Betshop)

Χέρακλες – Ουτρέχτη (11/03, 20:45): Δεύτερη σερί ήττα για τη Χέρακλες, που δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο εκτός έδρας ματς με τη Ναϊμέγκεν (3-1). Από γκέλα έρχεται και η Ουτρέχτη, που έμεινε στο εντός έδρας 2-2 με την ουραγό Ντεν Χάαγκ, αλλά είδε την Αλκμάαρ να γκελάρει επίσης και να μένει η μεταξύ τους διαφορά στους 3 πόντους. Καλύτερη ομάδα η Ουτρέχτη, μπορεί να φύγει νικήτρια απ’ το Άλμελο.

Προγνωστικό: Διπλό (2.15 @Betshop)

Εξέλσιορ – Χέρενφεν (11/03, 21:45): Πάλεψε σκληρά η Εξέλσιορ στη δύσκολη έδρα της Αλκμάαρ και κατάφερε να πάρει τον πόντο (1-1). Έφτασε τους 20 πόντους και είναι στο +1 απ’ την τελευταία θέση, σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Στον αντίποδα, η Χέρενφεν έμεινε στο εντός έδρας 2-2 με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς και είναι στην 7η θέση με 37 πόντους. Θα γίνει «κλειστό» ματς, η Εξέλσιορ ψάχνει ένα γκολ και καλή άμυνα.

Προγνωστικό: Under 2,5 (2.10 @Betshop)