Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Συνέχεια σήμερα στην 22η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Χέρακλες – Ρόντα (11/02, 19:30): Ντέρμπι με φόντο την παραμονή, έστω κι αν η Χέρακλες είναι ομάδα που έχει το μυαλό της περισσότερο στις πιο υψηλές θέσεις. Σήμερα υποδέχεται τη Ρόντα, που έρχεται απ’ την εντός έδρας ήττα απ’ τον Άγιαξ (0-2), τη στιγμή που οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-3 εκτός έδρας της Βίλεμ. Δίνουμε προβάδισμα στον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (2.10 @Betshop)

Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Ντεν Χάαγκ (11/02, 20:45): Επιτέλους νίκη για την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, που επικράτησε 1-2 εκτός έδρας της Ναϊμέγκεν και πήρε πολύ «βαθιά» ανάσα στη βαθμολογία. Στους 16 πόντους οι γηπεδούχοι, σήμερα υποδέχονται την Ντεν Χάαγκ σε ντέρμπι παραμονής, ποντάρουν στο καλό μομέντουμ τους και παράλληλα στην κακή κατάσταση του αντιπάλου, που έρχεται από τέσσερις σερί ήττες.

Προγνωστικό: Άσσος (2.30 @Betshop)

Φέγενορντ – Γκρόνινγκεν (11/02, 20:45): Μπορεί να δυσκολεύτηκε λίγο, αλλά η Φέγενορντ δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα εκτός έδρας με την Τβέντε (0-2). Πήρε αυτό που χρειαζόταν και παρέμεινε στο +5 απ’ τον Άγιαξ και στο +8 απ’ την Αϊντχόφεν. Σήμερα υποδέχεται την Γκρόνινγκεν και θα αποτελέσει έκπληξη αν δεν πάρει εύκολη νίκη.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (2.15 @Betshop)

Φίτεσε – Βίλεμ (11/02, 21:45): «Τρένο» πηγαίνει η Φίτεσε, που πήρε ακόμη μια νίκη κόντρα στην Ντεν Χάαγκ την περασμένη εβδομάδα και πλέον βρίσκεται στην 6η θέση με 33 πόντους, μόλις στο -1 απ’ την 4η Ουτρέχτη. Σήμερα δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα κόντρα σε μια απ’ τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, τη Βίλεμ.

Προγνωστικό: Άσσος & Under 3,5 (2.25 @Betshop)