Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Φινάλε σήμερα στην Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Φίτεσε (26/02, 13:30): Επέστρεψε στις ήττες η Γκόου Αχέντ Ιγκλς με το εκτός έδρας 1-0 απ’ τη Ρόντα, σήμερα θέλει οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα. Απ’ την άλλη η Φίτεσε δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της στα δύο ματς με Βίλεμ και Άγιαξ, υπέστη ισάριθμες ήττες με σκορ 0-1 και υποχώρησε στην 8η θέση. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να κερδίσουν στην έδρα της Γκόου Αχέντ.

Προγνωστικό: Διπλό (1.95 @Betshop)

Αλκμάαρ – Τσβόλε (26/02, 15:30): Επηρεασμένη απ’ την κόπωση απ’ το ματς της Πέμπτης με τη Λυών θα είναι η Αλκμάαρ σήμερα κόντρα στην Τσβόλε. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν μόλις μια φορά στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, σήμερα υποδέχονται μια ομάδα που έρχεται από 3/5 νίκες και δείχνει ανεβασμένη. Λογική επιλογή το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @Betshop)

Φέγενορντ – Αϊντχόφεν (26/02, 15:30): Το ντέρμπι της αγωνιστικής, με την πρωτοπόρο Φέγενορντ να μετράει 60 πόντους και την Αϊντχόφεν να βρίσκεται στο -8. Είναι προφανές ότι οι φιλοξενούμενοι είναι η ομάδα που «καίγεται» για τη νίκη, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, που βολεύονται και με ισοπαλία. Περιμένουμε κλειστό ματς, με λίγες φάσεις και χαμηλό τέμπο.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.85 @Betshop)

Άγιαξ – Χέρακλες (26/02, 17:45): Πήρε αυτό που ήθελε ο Άγιαξ την περασμένη εβδομάδα με το εμφατικό εντός έδρας 4-0 επί της Εξέλσιορ. Σήμερα θέλει να εκμεταλλευτεί το ντέρμπι Φέγενορντ – Αϊντχόφεν και με νέα νίκη επί της Χέρακλες είτε να πλησιάσει την κορυφή, είτε να απομακρυνθεί απ’ την Αϊντχόφεν (είτε και τα δύο).

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (1.80 @Betshop)