Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Φινάλε σήμερα στην 27η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Χέρενφεν – Φέγενορντ (19/03, 13:30): Σπουδαίο παιχνίδι σήμερα για τη Χέρενφεν, που θέλει να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην πρωτοπόρο Φέγενορντ. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καλό μομέντουμ, έρχονται από εκτός έδρας διασυρμό απ’ την Εξέλσιορ (4-1), είναι δεδομένο ότι σήμερα θα παίξουν με πάθος και εγωισμό για να προστατεύσουν την έδρα τους. Απ’ την άλλη, η Φέγενορντ έρχεται απ’ το εντός έδρας 5-2 επί της Αλκμάαρ, η σημερινή «έξοδος» είναι «κλειδί» για την κατάκτηση του τίτλου, όμως οι αποδόσεις του διπλού γύρω στο 1.70 δεν είναι αντιπροσωπευτικές της δυσκολίας του αγώνα.

Προγνωστικό: 1Χ (2.00 @Betshop)

Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Τσβόλε (19/03, 15:30): Αναμενόμενη εντός έδρας ήττα για την Γκόου Αχέντ Ιγκλς κόντρα στην Αϊντχόφεν την περασμένη εβδομάδα (1-3), έμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική μακριά απ’ τη νίκη και έπεσε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Σήμερα «καίγεται» για «τρίποντο», όμως η Τσβόλε έχει αποδείξει ότι είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Θεωρούμε ότι θα δούμε αρκετά γκολ και πάμε με το Over 2,5.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1.80 @Betshop)

Εξέλσιορ – Άγιαξ (19/03, 15:30): Σούπερ εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα για την Εξέλσιορ, που διέλυσε εντός έδρας 4-1 τη Χέρενφεν και ανέβηκε στους 23 πόντους. Σήμερα υποδέχεται τον Άγιαξ και δεν έχει άγχος, σε αντίθεση με τον «Αίαντα», που γνωρίζει ότι οφείλει να κερδίσει αν θέλει να έχει ελπίδες για τον τίτλο. «Σφιχτά» τα περισσότερα εκτός έδρας ματς του Άγιαξ, το ίδιο σκηνικό λογικά θα δούμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2,5 (2.25 @Betshop)

Αλκμάαρ – Ντεν Χάαγκ (19/03, 17:45): Δεν πατάει καλά η Αλκμάαρ και το επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα με την εκτός έδρας συντριβή απ’ τη Φέγενορντ (5-2). Σήμερα υποδέχεται την Ντεν Χάαγκ και είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει στις νίκες, όμως απέναντι της έχει μια ομάδα που «τρέχει» αήττητο σερί τριών αγωνιστικών και έχει ανεβάσει την ψυχολογία της. Πιστεύουμε ότι θα σκοράρει η Ντεν Χάαγκ και πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @Betshop)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες