Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Φινάλε σήμερα στην 26η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Βίλεμ – Τσβόλε (12/03, 13:30): Εκτός έδρας ήττα 2-1 για τη Βίλεμ την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Τβέντε, σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Τσβόλε. Δε θα είναι εύκολο το έργο της καθότι ο αντίπαλος έρχεται από σπουδαία εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Φίτεσε. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, πρόκειται για δύο ομάδες που μπορούν να σκοράρουν.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.05 @Betshop)

Φέγενορντ – Αλκμάαρ (12/03, 15:30): Απρόσμενη εκτός έδρας ήττα για τη Φέγενορντ την περασμένη εβδομάδα στο τοπικό ντέρμπι με τη Σπάρτα Ρότερνταμ. Για καλή της τύχη, γκέλαρε και ο Άγιαξ (1-1 με Γκρόνινγκεν) και έτσι η μεταξύ τους διαφορά μειώθηκε στους 4 πόντους. Απ’ την άλλη, η Αλκμάαρ πήρε τρίτη σερί ισοπαλία κόντρα στην Εξέλσιορ (1-1), είναι δεδομένο ότι δεν πατάει καλά τελευταία και φαίνεται να έχει «κολλήσει» στην πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου. Δύσκολα θα σκοράρει η Αλκμάαρ σήμερα.

Προγνωστικό: ΝG (2.10 @Betshop)

Ρόντα – Γκρόνινγκεν (12/03, 15:30): Λογική και αναμενόμενη εκτός έδρας ήττα για τη Ρόντα, που δεν κατάφερε να πάρει κάτι κόντρα στην Αϊντχόφεν (4-0). Σήμερα υποδέχεται την ανεβασμένη Γκρόνινγκεν, που κράτησε στο 1-1 εντός έδρας τον Άγιαξ, αποτέλεσμα που ήταν σαν νίκη. Υποχρεωμένη να ψάξει τη νίκη η Ρόντα, εντός έδρας έχει αποδείξει ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα, θα τη στηρίξουμε κόντρα στη σχεδόν αδιάφορη Γκρόνινγκεν, που είναι στους 28 πόντους και δεν προλαβαίνει τα πλέι οφ, ενώ έχει διαφορά ασφαλείας απ’ τη γραμμή του υποβιβασμού (+8).

Προγνωστικό: Άσσος (3.00 @Betshop)

Άγιαξ – Τβέντε (12/03, 17:45): Γκέλα που μπορεί να στοιχίσει για τον Άγιαξ την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Γκρόνινγκεν (1-1), δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Φέγενορντ και έτσι έμεινε στο -4 απ’ την κορυφή. Σήμερα θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις επιτυχίες, μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στην Τβέντε, όμως οι αποδόσεις του άσσου είναι πολύ χαμηλά. Θα πάμε με το G/G, με δεδομένο ότι η Τβέντε είναι μια απ’ τις πιο αποτελεσματικές ομάδες της κατηγορίας, σκοράρει σχεδόν παντού και πάντα.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @Betshop)