Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Συνέχεια σήμερα στην 22η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Εξέλσιορ – Τβέντε (12/02, 13:30): Τη… γυροφέρνει την εντός έδρας νίκη τελευταία η Εξέλσιορ, αλλά δεν μπορεί να την πάρει. Σήμερα υποδέχεται την Τβέντε και το ματς μπορεί να θεωρηθεί απ’ αυτά που μπορεί να πάρει, έτσι ώστε να «αναπνεύσει» βαθμολογικά. Στον αντίποδα, η Τβέντε είναι άνετη με 30 πόντους, έρχεται απ’ την εντός έδρας λογική ήττα 0-2 απ’ τη Φέγενορντ, εκτός έδρας έχει προβλήματα αμυντικά. Επιλογή ο άσσος, αλλά με κάλυψη.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.25 @Betshop)

Άγιαξ – Σπάρτα Ρότερνταμ (12/02, 15:30): Έκανε το 4Χ4 μέσα στο 2017 ο Άγιαξ την περασμένη εβδομάδα, επιβλήθηκε 0-2 εκτός έδρας της Ρόντα και παρέμεινε στο -5 απ’ τη Φέγενορντ. Σήμερα υποδέχεται την προβληματική αμυντικά Σπάρτα Ρότερνταμ, λογικά θα πάρει εύκολη νίκη χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα.

Προγνωστικό: 1 & Under 3,5 (2.30 @Betshop)

Χέρενφεν – Αλκμάαρ (12/02, 15:30): Ντέρμπι πλέι οφ ανάμεσα σε Χέρενφεν και Αλκμάαρ, δύο ποιοτικές ομάδες, οι οποίες όμως δεν πατούν καλά τελευταία. Οι γηπεδούχοι δε σκόραραν στις τελευταίες δύο αγωνιστικές και συνολικά στα τελευταία τρία ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις, υποδέχονται την Αλκμάαρ, που έρχεται από δύο διαδοχικές ήττες από Φίτεσε (2-1 εκτός) και Αϊντχόφεν (2-4 εντός). Πάμε με τους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: Άσσος (2.45 @Betshop)

Αϊντχόφεν – Ουτρέχτη (12/02, 17:45): Έχει βρει επιθετικό ρυθμό η Αϊντχόφεν, που πέρασε και απ’ την έδρα της Αλκμάαρ την περασμένη εβδομάδα, σκοράροντας τέσσερις φορές (2-4)! Πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος η Ουτρέχτη, μπορεί να βγάλει γκολ στην έδρα της PSV, το έχει κάνει άλλωστε αρκετές φορές στο παρελθόν.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @Betshop)