Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Φινάλε σήμερα στην 25η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

Αλκμάαρ – Εξέλσιορ (05/03, 13:30): Επηρεασμένη απ’ την ανεπανάληπτη συντριβή κόντρα στη Λυών για το Γιουρόπα Λιγκ η Αλκμαάρ (7-1 εκτός), δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας την Τσβόλε την περασμένη εβδομάδα. Είναι στην 5η θέση και το -3 απ’ την Ουτρέχτη, είδε τη διαφορά απ’ τις θέσεις εκτός πλέι οφ να μειώνεται στους 2 πόντους, σήμερα είναι υπό πίεση για να κερδίσει. Σε μεγάλη ανάγκη είναι και η Εξέλσιορ, που παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, έρχεται από δύο σερί ήττες, εκτός έδρας είναι κακή αμυντικά.

Προγνωστικό: Άσσος + Over 2,5 (1.90 @Betshop)

Σπάρτα Ρότερνταμ – Φέγενορντ (05/03, 13:30): Ντέρμπι του Ρότερνταμ ανάμεσα σε Σπάρτα και Φέγενορντ, με τους φιλοξενούμενους ασφαλώς να έχουν το προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι έρχονται απ’ το πολύ σημαντικό εκτός έδρας 0-1 επί της Ναϊμέγκεν, αποτέλεσμα που τους ανέβασε στους 22 πόντους και το +3 απ’ την τελευταία τριάδα. Στον αντίποδα, η Φέγενορντ πήρε το ντέρμπι με την Αϊντχόφεν και είναι πάντα στο +5 απ’ τον Άγιαξ.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @Betshop)

Γκρόνινγκεν – Άγιαξ (05/03, 15:30): Δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον Άγιαξ την περασμένη εβδομάδα, καθώς είδε τη Φέγενορντ να κερδίζει την Αϊντχόφεν και έτσι η διαφορά απ’ την κορυφή έμεινε στους 5 πόντους. Υποχρεωμένος να κερδίζει παντού ο «Αίαντας», τα κατάφερε και την περασμένη εβδομάδα με το εντός έδρας 4-1 επί της Χέρακλες, το ίδιο θέλει και σήμερα. Η Γκρόνινγκεν δεν έχει σταθερότητα, δέχεται πάντα γκολ, δύσκολα σκοράρει. Περιμένουμε μια τυπική νίκη για τον Άγιαξ, με πιθανά σκορ 0-1 ή 0-2.

Προγνωστικό: Under 2,5 (2.00 @Betshop)

Ουτρέχτη – Ντεν Χάαγκ (05/03, 15:30): Ξεκάθαρο φαβορί η Ουτρέχτη σήμερα κόντρα στην ουραγό Ντεν Χάαγκ. Έρχεται απ’ το σημαντικό εκτός έδρας 2-3 επί της Γκρόνινγκεν, έμεινε στην 4η θέση και το +3 απ’ την Αλκμάαρ, σήμερα ασφαλώς δε θέλει να σκέφτεται τίποτα λιγότερο απ’ τη νίκη. Η Ντεν Χάαγκ έβγαλε εγωισμό με το εντός έδρας 1-1 με την Τβέντε, αλλά εκτός έδρας είναι απογοητευτική.

Προγνωστικό: Άσσος + Over 2,5 (2.10 @Betshop)

Ναϊμέγκεν – Χέρακλες (05/03, 17:45): Σε τραγική κατάσταση η Ναϊμέγκεν, έρχεται από πέντε σερί ήττες και παίζει με κάκιστη ψυχολογία. Παρ’ όλα αυτά, παραμένει στο +6 απ’ τη ζώνη των μπαράζ και στο +7 απ’ την τελευταία θέση, σήμερα παίζει βατό εντός έδρας ματς με τη Χέρακλες. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από αναμενόμενη εκτός έδρας ήττα απ’ τον Άγιαξ (4-1), γενικά μακριά απ’ την έδρα τους δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Προγνωστικό: Άσσος (2.40 @Betshop)