Προγνωστικά Α’ Λευκορωσίας: Ολοκληρώνεται σήμερα η 14η αγωνιστική της Α’ Λευκορωσίας, στο πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνονται δύο αναμετρήσεις.

Τορπέντο – Γκοριντέα (26/06, 16:00): Πήρε τέλος το αήττητο σερί της Τορπέντο, με την εντός έδρας ήττα 1-2 απ’ την Μπάτε. Θα μπορούσε να πάρει έστω τον πόντο, ίσως να τον άξιζε κιόλας, με δεδομένο ότι δέχτηκε το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις. Στον αντίποδα, η Γκοριντέα προέρχεται από τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, η τελευταία εκ των οποίων με το εντυπωσιακό 4-2 επί της Σλάβια εντός έδρας. Θα πάμε με το διπλό.

Προγνωστικό: Διπλό

Νεμάν Γκρόντνο – Σλατσκ (26/06, 18:00): Με εμφατικό και αναπάντεχο τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες η Νεμάν Γκρόντνο, που πέρασε με 0-1 απ’ την έδρα της ιδιαίτερα δυνατής και φορμαρισμένης Ντιναμό Μινσκ. Ανέβασε τη ψυχολογία της και τη βαθμολογική της θέση, φτάνοντας στους 9 πόντους και το -2 απ’ τη γραμμή της σωτηρίας. Υποδέχεται τη Σλατσκ, που προέρχεται από επίσης σπουδαία νίκη εντός έδρας 2-1 επί της Μπελσίνα, ωστόσο εκτός έδρας είναι κακή, προερχόμενη από πέντε σερί ήττες.

Προγνωστικό: Άσσος