Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας.

Παλέρμο – Γιουβέντους (24/09, 19:00): Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μετά από πέντε παιχνίδια κατάφερε να πανηγυρίσει το Παλέρμο, που μέχρι τότε μετρούσε δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στην Γιουβέντους και πολύ δύσκολα θα αποφύγει την τρίτη διαδοχική εντός έδρας ήττα. Μετά από δυο αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε Σεβίλλη (0-0) και Ίντερ (1-2), οι πρωταθλητές Ιταλίας ξέσπασαν στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Κάλιαρι (4-0) και πλέον θέλουν να πανηγυρίσουν ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: 2 & N/G (1.91 @ Stoiximan)

Νάπολι – Κιέβο (24/09, 21:45): Αήττητη παραμένει μετά από πέντε αγωνιστικές η Νάπολι, η οποία μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, έχοντας επικρατήσει παράλληλα στα δυο παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν πραγματοποιεί μέχρι τώρα και η Κιέβο, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Ωστόσο, σήμερα δεν έχει καθόλου εύκολη έξοδο.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.05 @ Goalbet)