Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με τη διεξαγωγή των υπόλοιπων εννέα αναμετρήσεων συνεχίζεται σήμερα η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας.

Μπολόνια – Σαμπντόρια (21/09, 19:30): Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά και την ήττα στην έδρα της Νάπολι (3-1), θέλει η Μπολόνια, η οποία έχει επικρατήσει και στα δυο παιχνίδια που έχει δώσει μπροστά στο κοινό της. Από την πλευρά της, και η Σαμπντόρια θέλει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς μετά από δυο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Επιλογή μας το αμφίσκορο στην αναμέτρηση αυτή.

Προγνωστικό: G/G (1.93 @ Stoiximan)

Αταλάντα – Παλέρμο (21/09, 21:45): Με απολογισμό μια νίκη και τρεις ήττες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, η Αταλάντα θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση κόντρα στην Παλέρμο και να πάρει το οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν κάποια νίκη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, έχοντας απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Στο παιχνίδι αυτό επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (1.63 @ Goalbet)

Κιέβο – Σασσουόλο (21/09, 21:45): Επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο αγωνιστικές η Κιέβο, όπου και είχε απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Κόντρα στη Σασσουόλο ελπίζει σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Από την πρώτη της νίκη μετά από δυο σερί ήττες προέρχεται ωστόσο και η φιλοξενούμενη Σασσουόλο και θέλει και αυτή να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Betshop)

Έμπολι – Ίντερ (21/09, 21:45): Ένα πολύτιμο βαθμό κατάφερε να πάρει στην έδρα της Τορίνο (0-0), η Έμπολι, η οποία παραμένει πλέον αήττητη στα δυο τελευταία της παιχνίδια. Κόντρα στην Ίντερ θέλει να κάνει την έκπληξη και να πανηγυρίσει τη νίκη, αν και έχει δύσκολο έργο. Με ανεβασμένη ψυχολογία οι “νερατζούρι” μετά τη νίκη επί της Γιουβέντους (2-1). ούσα και αήττητοι στα τρία τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Magicbet)

Τζένοα – Νάπολι (21/09, 21:45): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο διαδοχικές νίκες υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Τζένοα, η οποία έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Θέλει να κάνει την έκπληξη και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στη Νάπολι, αν και έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο. Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι που παραμένουν αήττητοι μετά από τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, όντες και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Επιλογή μας το αμφίσκορο στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Interwetten)

Γιουβέντους – Κάλιαρι (21/09, 21:45): Την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες έχει σήμερα η Γιουβέντους, η οποία προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Ίντερ (2-1). Κόντρα στην Κάλιαρι δεν αναμένεται να έχει καθόλου δύσκολο έργο. Η Κάλιαρι προέρχεται από την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από τρία παιχνίδια, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και δυο ήττες.

Προγνωστικό: 1 & N/G (1.70 @ Mybet)

Πεσκάρα – Τορίνο (21/09, 21:45): Την άμεση επιστροφή της στους βαθμούς μετά από δυο αγωνιστικές θέλει η Πεσκάρα, η οποία έχει ηττηθεί και στα δυο τελευταία παιχνίδια της. Χωρίς νίκη παραμένει στα δυο τελευταία παιχνίδια της και η Τορίνο, η οποία μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Έχει ηττηθεί και στα δυο παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από την έδρα της. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ σε αυτή την αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.83 @ Stoiximan)

Ρόμα – Κροτόνε (21/09, 21:45): Από την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Ρόμα, η οποία δεν τα κατάφερε στην έδρα της Φιορεντίνα (1-0). Κόντρα στην Κροτόνε είναι το απόλυτο φαβορί και παίρνει τη νίκη με μεγάλο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν παννηγυρίσει κάποιο “τρίποντο” μέχρι τώρα, έχοντας απολογισμό μια ισοπαλία και τρεις ήττες.

Προγνωστικό: 1 & Over 3.5 (2.05 @ Goalbet)

Ουντινέζε – Φιορεντίνα (21/09, 21:45): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο σερί νίκες προέρχεται η Ουντινέζε, η οποία γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Κιέβο (1-2). Κόντρα στην Φιορεντίνα θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και να πάρει το όποιο θετικό αποτέλεσμα. Από την πλευρά της, η Φιορεντίνα θέλει να πανηγυρίσει το τρίτο διαδοχικό της τρίποντο και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ σε αυτή την αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.70 @ Betshop)