Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Αυλαία ρίχνει σήμερα η 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας, με τη διεξαγωγή εφτά αναμετρήσεων. Ξεχωρίζουν το Ίντερ – Γιουβέντους και το Φιορεντίνα – Ρόμα.

Ουντινέζε – Κιέβο (18/09, 13:30): Σε ανοδική πορεία η Ουντινέζε, η οποία μετά και τη βαριά ήττα με 4-0 από τη Ρόμα, για την πρώτη αγωνιστική, μετράει δυο σερί νίκες. Προέρχεται από το “διπλό” στην έδρα της Μίλαν (0-1) και θέλει να πανηγυρίσει την τρίτη διαδοχική της νίκη. Από την άλλη πλευρά, η Κιέβο μπορεί να ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν όπως θα περίμενε, μετρώντας μια ισοπαλία και μια ήττα. Πάμε σε χαμηλό σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.62 @ Stoiximan)

Κάλιαρι – Αταλάντα (18/09, 16:00): Αγνοεί τη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές η Κάλιαρι, η οποία έχει απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες. Προέρχεται από την ήττα 2-1 στην έδρα της Μπολόνια και θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο της φετινό τρίποντο. Η Αταλάντα, αντιθέτως, κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από τις δυο διαδοχικές ήττες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια της. Αμφότερες “έβγαλαν” το Over 2.5 και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.00 @ Goalbet)

Κροτόνε – Παλέρμο (18/09, 16:00): Χωρίς βαθμό παραμένει μετά από τρία παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα η Κροτόνε, η οποία έχει γνωρίσει την ήττα και στα τρία. Κοντρα στην Παλέρμο θέλει το όποιο θετικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πανηγυρίσει κάποια νίκη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, όπου και μετρούν μια ισοπαλία και δυο ήττες. Θέλει τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 2 (2.60 @ Betshop)

Σασσουόλο – Τζένοα (18/09, 16:00): Την πρώτη της φετινή ήττα (εντός αγωνιστικού χώρου) υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική, που δεν τα κατάφερε στην έδρα της Γιουβέντους, όπου και ηττήθηκε με 3-1. Κόντρα στην Τζένοα ελπίζει σε επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Οι Γενοβέζοι παραμένουν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας πανηγυρίσει τη νίκη και στα δυο παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα. Αμφότερες είναι ομάδες που το Over 2.5, οπότε και το επιλέγουμε και στη σημερινή αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.05 @ Magicbet)

Τορίνο – Έμπολι (18/09, 16:00): Από την δεύτερη ήττα της στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει, προέρχεται η Τορίνο, η οποία κόντρα στην Έμπολι θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Εξαιρετική στο προηγούμενο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της, όπου και συνέτριψε με 5-1 την Μπολόνια. Από την πρώτη της φετινή νίκη προέρχεται η Έμπολι, μετά από δυο σερί ήττες. Ευελπιστεί σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Interwetten)

Ίντερ – Γιουβέντους (18/09, 19:00): Την πρώτη της νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει την προηγούμενη αγωνιστική η Ίντερ, παρόλου που για ακόμη ένα παιχνίδι δεν έπεισε με την εμφάνιση της. Είναι υποχρεωμένη να παρουσιαστεί καλύτερη κόντρα στην Γιουβέντους, αν θέλει να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν για την πρωταθλήτρια Ιταλίας, η οποία έχει κάνει ήδη το 3×3 και βρίσκεται ήδη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.10 @ Mybet)

Φιορεντίνα – Ρόμα (18/09, 21:45): Μπορεί να μην ξεκίνησε θετικά το πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την ήττα στην έδρα της Γιουβέντους (2-1), ωστόσο κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κιέβο (1-0). Ψάχνεται για το δεύτερο διαδοχικό της “τρίποντο” σήμερα, κόντρα στην Ρόμα. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι μετά από τρία παιχνίδια, έχοντας απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Θέλουν τη νίκη σήμερα για να παραμείνουν στο κυνήγι της Γιουβέντους. Αναμένουμε μεγάλο σκορ στην αναμέτρηση αυτή.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Stoiximan)