Προγνωστικά Α’ Εσθονίας: Μετά από δέκα ημέρες αγωνιστικής απραξείας, οι ομάδες της Εσθονίας ρίχονται και πάλι στη μάχη. Σήμερα διεξάγονται και οι πέντε αναμετρήσεις της πρώτης κατηγορίας για την 16η αγωνιστική.

Ρακβέρε Φλόρα – Φλόρα Ταλίν (19/06, 13:00): Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας εξακολουθεί να βρίσκεται η Ρακβέρε Φλόρα, η οποία μετράει μόλις ένα βαθμό μετά από δεκαπέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αλλάξει αυτή την πολύ κακή της εικόνα. Αντιθέτως, η Φλόρα Ταλίν παραμένει αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές, όπου και έχει απολογισμό τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Δεν θα δυσκολευτεί να πάρει ακόμη μια νίκη σήμερα, διατηρώντας παράλληλα και το μηδέν στην άμυνα.

Προγνωστικό: 2 & N/G

Τρανς Νάρβα – Τάρτου Τάμεκα (19/06, 13:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Τρανς Νάρβα, η οποία μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της. Εντός έδρας έχει πετύχει μόλις μια νίκη σε οκτώ παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Από την πλευρά της, η Τάρτου Τάμεκα κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από δυο αγωνιστικές, με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Νικηφόρο το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal

Ινφονέτ – Πάρνου Λιναμ. (19/06, 13:00): Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Ινφονέτ, η οποία προέρχεται από πέντε σερί νίκες. Βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και θέλει να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό, ούσα και στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό μακριά από την κορυφή. Δεν θα δυσκολευτεί κόντρα στην Πάρνου, η οποία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, καθώς προέρχεται από δεκατέσσερις σερί ήττες, όπου και έχει πετύχει μόλις δυο γκολ.

Προγνωστικό: 1 & N/G

Σιλαμάε Καλέφ – Νόμε Κάλιου (19/06, 16:00): Από δυο σερί εκτός έδρας νίκες προέρχεται η Σιλαμάε Καλέφ, η οποία παραμένει αήττητη και χωρίς να δεχθεί γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Από την άλλη πλευρά, η Νόμε Κάλιου υπέστη την πρώτη της ήττα μετά από δεκατρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, όπου και έχει απολογισμό εννέα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Αήττητη στα έξι τελευταία εκτός έδρας, με δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. ”Βγάζουν” το N/G στα τελευταία παιχνίδια τους και οι δυο ομάδες.

Προγνωστικό: N/G

Λεβάντια Ταλίν – Πάιντε Λιναμ. (19/06, 19:00): Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Λεβάντια Ταλίν, η οποία θέλει τη νίκη σήμερα για να διατηρήσει τη θέση της. Αήττητη εντός έδρας, όπου και μετράει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα αυτό. Από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων προέρχεται η Πάιντε, όπου και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της κόντρα στην Λεβάντια Ταλίν, αν και έχει επικρατήσει στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5